CTP – ul si dreptul la vot!

Înțeleg că CTP – ul ne propune ca dreptul de vot să se acorde doar celor cu diplomă de BAC. Dacă nu cere și ”gazarea” celor ”fără dinți” s-ar putea să regrete amarnic solicitarea: PSD-ALDE va avea un scor de 90%. De ce?
1. Cei mai mulți dintre cei care aveau 18 ani la Revoluție aveau BAC-ul luat iar sistemul educativ comunist era sigur mult mai bun decât cel actual.
2. Văzând că cel mai ”cult în cap” dintre protestari e Bădiță și că votanții ”securității” sunt Bot, Sandy și Dide, vă imaginați cum sunt restul și cât BAC au…
3. Cei cu BAC-ul care sunt de dreapta votează cu ALDE.
Deci vă rog eu, domnule CTP, retrageți propunerea că vreau să mai trăiesc în democrație … nu vreau Guvern PSD – ALDE cu 90%… vreau și opoziție … chiar dacă e analfabetă.

Asta e prima observatie si a doua: Daca, in țara aceasta exista instabilitate politica, socială sau de alta natura, este cauzată exclusiv de dl. Johhanis și de susținătorii pe care ii are.
Dumnealui este principalul factor cauzator de instabilitate și instigator la nerespectarea Constituției și a legilor.
După alegerile parlamentare din 2016, o tine tot intr-o “țopăiala” pe Constituție și pe legile țării.
Ce contează deciziile Curții Constituționale?
Dl. Johhanis este și constitutionalist și economist și specialist in drept și in politica externa. Mai ales in politica externa, ca a făcut practica in concediile din Miami, Germania, Spania etc și pana la sfârșitul mandatului va avea cunoștințe aprofundate, căci mai are locuri de vizitat.
Numai sa nu se ducă purtând geaca roșie, pentru ca unii ar putea sa- I creadă comunist.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s