Sica Zongorasul n-a invatat nimic de la Crin Antonescu

Sica Zongorasul n-a invatat nimic de la Crin Antonescu.

Cariera lui Crin nu s-a terminat in 2014, cand a facut ramasag ca daca PNL nu ia peste 20% la europarlamentare isi va da demisia, ci in vara lui 2012, cand a fost presedinte interimar.

In vara lui 2012, in calitate de presedinte interimar, Crin Antonescu a facut niste afirmatii de la Cotroceni impotriva Congress-ului si Departamentului de Stat al SUA, care l-au facut indezirabil.

PNL-ul a platit apoi o firma de lobby sa-i aranjeze intalniri lui Crin prin DC, insa mare lucru nu s-a mai putut face pentru el.

E important de precizat ca, Crin Antonescu era presedintele unui partid aflat la putere pana in 2014, deci avea „leverage”, si cu toate astea…

Ganditi-va acum, insa, in ce situatia s-a pus Sica Mandolina cu aberaria aia de plangere penala pentru „inalta tradare”, in opozitie fiind, prin care a devenit indezirabil atat pentru israelieni cat si pentru majoritatea republicana din SUA.

Deja sunt voci publice din PNL care spun ca Sica nu s-a consultat cu partidul cand a facut plangerea. Adica, altfel spus, Sica a luat-o pe ulei.

Sunt multe voci din PNL ce nu se exprima inca public, dar care au ramas stupefiate dupa actiunea lui Orban si Iohannis.

Un numar mare de neoprotestanti sunt votanti PNL, iar pentru ei mutarea capitalei Israelului la Ierusalim tine de implinirea unor profetii biblice.

Surse bine informate sunt citate in presa spunand ca, dupa plangerea lui Sica, toti consilierii lui Iohannis au vrut sa-si dea demisia sa nu fie acuzati de antisemitism.

Si toate astea le-a reusit Sica.

Orban a actionat infantil si iresponsabil, punandu-l in primul rand pe Iohannis intr-o situatie fara iesire. Daca as fi in locul lui Iohannis, dupa cele intamplate, lui Sica i-as cere demisia

 

sursa: Chris Terhes

4 gânduri despre “Sica Zongorasul n-a invatat nimic de la Crin Antonescu

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s