Biblioraft de la Absolut Office

Biblioraft de la Absolut Office. Ce este un biblioraft?

Un biblioraft este un clasor, de obicei, realizat din carton si are forma unei carti. Este utilizat pentru arhivarea corespondentei.
Cu alte cuvinte, un biblioraft e un dosar mare în care pot fi tinute documente. Documentele se fixeaza in dosare cu ajutorul unor inele. Acestea sunt trecute prin gaurile din foile de plastic în care sunt introduse.

Biblioraftul este un „accesoriu” indispensabil oricarui birou. Nu e o sintagma si am sa motivez acest fapt.

Biblioraft-marmorat-Alphaline-5cm-300x300Asadar, un biblioraft ne este necesar atat la locul de munca, cat si acasa. Spun asta, pentru ca eu am, ca si altii, multe documente ce trebuie tinute si arhivate in ordine.
Legat de pret, pot sa spun ca un biblioraft marmorat Alphaline, de 5 cm, ca cel din fotografia atasata acestui articol, este disponibil la 4, 99 lei fara TVA.

De ce Absolut Office? Care sunt avantajele?

Este simplu si eficient. De la intrarea pe site, totul este simplu: alegerea produsului, comanda si livrarea.
Stim cu toti cat valoreaza timpul in zilele noastre, iar atunci cand ai posibilitatea de a face o comanda online, devii eficient, scurtand astfel drumul pana la un magazin clasic, pentru a cumpara un biblioraft. Alegand comenzile online din magazinele prezente in spatiul virtual romanesc, economisesti bani si timp.

Avantajele vin din dorinta celor de la Absolut Office, in a oferi clientilor, solutii pentru un birou eficient. Lucrul acesta il puteti afla, alegand produsele oferite pe site-ul absolutoffice.ro. Un alt avantaj il constituie modul corect, in care este tratat fiecare client.

Spuneam, mai sus, ca un biblioraft ne este util si acasa. Exemplu: avem acte legate da anii de studii si nu le folosim. Pentru a nu pierde aceste acte, avem nevoie de un loc special unde sa le tinem si un biblioraft poate fi solutia ideala.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi cu spor!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s