Hoverboard Hummer NIGHT TRACKER

Hoverboard_negru_1DLa mine in cartier este un adolescent care detine 2 hoverboarduri. Din ce stiu eu, un hoverboard il are cadou de la bunici, iar cel de-al doilea l-a primit de la parinti lui. De multe ori l-am vazut cu aceste hoverboarduri. L-am vazut cand a invatat cum sa il stapaneasca pe primul, primit cadou de la bunici sai. Cu al doilea, „plimbatul”, a fost mult mai simplu. Adolescentul din cartierul meu, avea deja experienta. Recunosc ca si mie mi-ar fi placut sa primesc cadou, in adolescenta, un asemenea gadget, dar nu existau asa ceva, in vremea adolescentei mele. Pe vremea mea, adolescenti se plimbau cu bicicletele. Acesta era si un mod placut de a socializa.
In ultima vreme, am observat ca pentru adolescenti, aceste hoverboarduri sunt cel mai placut mod de miscare. Este adevarat ca preturile sunt cam maricele pentru un roman de rand, dar distractia pe care o aduce aceasta placa miscatoare face toti banii.
Cand te urci pe un hoverboard, devii dependent de el. Asta am constat vazandu-l pe adolescentul din cartierul meu. Cel de care va spuneam mai sus, in articol. De cate ori are timp liber, isi ia hoverboard-ul si goneste cu el pe aleile parcului.

Ziceam de pretul unui hoverboard! Pe site-ul MonkeyBoard am vazut ca cel mai ieftin hoverboard hummer NIGHT TRACKER, poate fi achizitionat cu 1199 de lei, beneficiind astfel de o reducere de 60 %. Produsul este disponibil in stoc ( vezi fotografia atasata ) si poate fi livrat incepand cu data de 20 iunie. Garantia este de 24 de luni.

MonkeyBoard este firma care produce aceste gadget-uri inovative precum hoverboard-urile si ofera service pentru repararea lor in cazul unui eveniment neplacut, ma refer, desigur la o defectiune.

Inchei, printr-o concluzie: Un hoverboard este un mijloc de transport rapid si sigur, care te „scoate” la plimbare si socializare cu prietenii.

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s