Petrecere in NYC a lui Ina

Petrecere in NYC a lui Ina

Buna dimineata. Pentru prima oara in viata mea am fost la o petrecere de copii. Ce experienta de neuitat poti avea atunci cind, din politete, accepti o invitatie. A fost asa bine cind am ajuns acasa, unde linistea ma astepta cu bratele deschise. Am luat doua piramidoane, mi-am pus pansamente reci la timple si cred ca am ramas un pic traumatizata, deoarece, cind incercam sa adorm, desi aveam dopuri in urechi, inca auzeam motorase violente de trenulete, masinute, tractorase, tipete si plinsete, topaiala in sus, topaiala peste tot, trepidatii necontenite.
Nu inteleg de ce jucariile trebuie sa fie asa zgomotoase, mai ales in New York, unde avem atita zgomot. Adica sa incerci sa duci un dialog cu cineva, zbierind in incercarea sa te faci auzit, din cauza ca un tren din plastic merge fara oprire in mijlocul casei, avind probabil o baterie vesnica, mi se pare absurd. Gitul mi se uscase, ochii imi ieseau din orbite, falcile imi pocneau…Cineva sa opreasca trenul, va rog! Ma rugam in sinea mea…fara sa fiu bagata in seama sau auzita. Nu mai intelegeam daca fusesem invitata la o petrecere, sau la o casa de nebuni.

La petrecerea de care va povestesc, care mi s-a parut cea mai lunga din viata mea, musafirii erau niste parinti foarte grijulii, rabdatori, care isi pazeau ingerasii, cum si-i numesc ei, cu o mare seriozitate. Cu toate acestea, s-au intimplat si mici incidente, cum ar fi, un baietel si-a pierdut echilibrul si a dat cu capul fragil de podea. Ce mai urlete s-au pornit, lasind ecouri prin pereti, mi-era mila si de el si de parinti, dar si de mine, ca ma simteam in plus si neputincioasa in situatia critica. Dar per ansamblu, petrecerea a fost un succes, iar odata ajunsa acasa, m-am culcat impacata si linistita cu viata mea simpla, fara atita raspundere si dragoste de care de buna voie ma lipsesc, convinsa fiind ca a fost prima si ultima petrecere de copii la care am fost vreodata. Muahaha

sursa: Ina Bixade, NYC.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s