Menirea unui serviciu secret

Menirea unui serviciu secret este sa se razboiasca cu un alt serviciu secret, ostil tarii sale si nu sa se transforme in politie politica impotriva propiilor cetateni, sau lideri politici incomozi!
Dezvaluirile col. Dragomir ar trebui sa produca un tsunami in cadrul SRI si in politica damboviateana.
Abuzurile binomului infractional Coldea&Kovesi, si a altor generali din SRI si procurori DNA, au culminat cu instrumentari de dosare pe baza de inregistrari pe

siguranta nationale, arestari, confiscari de bunuri mobiliare si imobiliare,distrugerea unor familii,moartea unor oameni ,trebuie taxata urgent de politicienii romani, incepand cu statatorul din Cotroceni, Klaus, Prim Ministru, sefii celor doua camere si a Parlamentului in integralitatea sa!
Spre dezamagirea milioanelor de romani, nu se va intampla nimic, din pacate.
SRI va continua sub bagheta lui Helvig o reforma superficiala, de fatada, institutie militarizata fiind condusa in continuare de generali milionari in euro, care nu isi pot justifica averile, integrati sistemului, complici alaturi de fostul lor sef. Gen Coldea , la siguranta nationala a Romaniei!
Presedintele, KWJ, politician vulnerabil , fara curaj, las , meschin, antiroman, nu isi va asuma prerogativele constitutionale pt reformarea serv. de forta din tara.
Dragnea va tace, avand sabia lui Damocles deasupra capului fara sa inteprinda actiuni politice, legislative, eventual declaratii de presa contextuale, iar Tariceanu se va arata in continuare ca o voce singulara vs sistem, alaturi de un Plesoianu sau Serban Nicolae!

 

Un gând despre “Menirea unui serviciu secret

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s