Lumea justitiei

E prapad la DNA, dupa cotrolul Inspectiei judiciare. Este doar o informatie.
As vrea sa incep insa asa: prezentandu-va doua stiri seci. Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a declarat saptamana trecuta, ca SRI este în afara oricărui joc de putere, adăugând că se așteaptă, în egală măsură, ca exercitarea controlului civil asupra serviciului să nu se transforme într-un instrument cu miză politică sau mediatică.


Pe Lumea justitiei a fost publicat un referat al Inspecţiei Judiciare din care reiese că Laura Codruţa Kovesi a refuzat să prezinte dosare la controlul dispus la cererea ministrului Justiţiei.
Aici avem de -a face cu o miza politica sau una mediatica. Daca vine Fiscul peste dvs si va cere documente, refuzati sa le prezentati? Ce se intampla , in mod normal, cu cineva care nu vrea sa prezinte documente in timpul unui control? Este in acest moment inspectia judiciara, cea in jurul careia s-a isterizat lumea, nu cumva sa treaca sub ministrul justitiei, este , spuneam….nimeni in drum?
Se tot aude ca saptamana asta dna Kovesi isi va prezenta demisia. O forteaza cineva ca e slaba profesional sau isi da demisia ca sa plece la Parchetul European, for inventat de 16 state europene, speriate ca … fura ele, se presupune, banii Uniunii.
Ce Parchet ar trebui inventat, ca sa stabileasca in ce fel s-a ajuns ca secretarul general al Parlamentului sa castige mai mult decat presedintele tarii?

2 gânduri despre “Lumea justitiei

  1. Noi chiar am luat-o razna?! Chiar nu inteleg,cum o persoana care a facut si face atita rau unei tari,care a terminat o facultate cu 6,66,care a plagiat teza de doctorat (dovedit) sa fie rasplatita cu o functie la Parchetul European?!

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s