De la altii: Ursula Yvonne Sandner

Cand un om face ceva pentru ca il face sa se simta bine, nu inseamna ca face ceva impotriva ta. Tu alegi sa percepi lucrurile in acest fel. Pentru ca tu te gandesti doar la tine, dar el nu are voie sa se gandeasca doar la el.

Tie sa iti fie bine, chiar daca asta inseamna ca celuilalt sa ii fie rau. Nu are voie sa ii fie bine, daca tu nu esti de acord cu acel bine. Sa se sacrifice, sa renunte la sine pentru tine. Asta da, e normal.

Tu nu esti egoist ca pui binele tau mai presus de binele altuia. Nu… celalalt este egoist ca vrea sa ii fie bine. Si pe tine te afecteaza asta pentru ca nu mai poti sa il controlezi, ca nu te pune pe tine pe primul plan, in detrimentul sau.

Te simti chiar indreptatit sa ii ceri cuiva sa renunte la sine pentru tine. Asa e normal. Altfel, e egoist. Tu nu esti. Tu esti… indreptatit 🙂

Minunate perceptii si atitudini avem, nu-i asa?

De fapt, un om care se pune pe sine pe primul plan da dovada de loialitate fata de sine insusi. Fireasca si normala. Un om care ii cere altuia sa se sacrifice pentru el este egoistul in povestea asta.

 

sursa: Ursula Sandner

Un gând despre “De la altii: Ursula Yvonne Sandner

  1. Pingback: Relatie conflictuala cu partenerul | bazarnews.info!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s