Rafturi auto pentru Dacia

Rafturi auto pentru Dacia, ieftine.

Rafturi auto pentru Dacia, ieftine. Da, draga cititor si cititoare, un autoturism Dacia, folosit pentru mica ta afacere poate fi dotat cu rafturi auto Dacia ieftine. Cei de la storevan.ro, au solutii pentru autoturismul dumneavoastra fie ca este vorba de rafturi auto Dacia, fie ca sunt suporturi pentru scara. De acest fapt m-am convins si eu cautand, cu ajutorul motorului google: rafturi auto online.

Pentru orice posesor de autoturism comercial sau utilitara ce isi doreste amenajarea unui mic atelier mobil, STOREVAN, ofera solutii de organizare in interiorul masinii respective. Modelul masinii nu constituie o piedica, deoarece solutiile sunt diferite, fie ca este un model de Dacia sau Fiat, Citroen, Opel, Iveco, etc.

 

Avantajele unui atelier mobil!

Transformarea unui automobil, intr-un atelier mobil, duce la o organizare mai buna a bunurilor si la extinderea ariei de activitate. Rafturile auto, dar si portbagajele sunt cele mai bune variante pentru organizarea cutiilor cu sculele si accesorii. De asemenea, atelierul mobil realizat este prevazut cu sisteme de asigurare a incarcaturii.
Cel mai rapid mod pentru a gasi varianta potrivita, masinii comerciale, o constituie mediul online, rafturi auto online si ai dealer-ul potrivit, STOREVAN.

 

De ce sa alegi Storevan?

La Storevan, toate autoutilitarele pot fi echipate cu rafturi auto si suporturi pentru scari.
Rafturile auto si suporturile pentru scari, care echipeaza, autoutilitarele au trecut cu brio testul de impact la o viteza de 50km/h, asa cum cer normele europene ECE-R17. In plus, exista certificat GS pentru suport de scara si portbagaje.
Solutiile specialistilor de la Storevan, pot optimiza, intr-un mod inteligent si eficient, spatiul unei masini supuse transformarii intr-un atelier mobil.
Pentru rafturile auto cumparate, din magazinul online storevan, se ofera kit de fixare si o garantie de pana la 36 de luni.

 

Pentru cei interesati, adresa de contact este: office@storevan.ro, locatia in Bucuresti se gaseste pe strada Wolfgang Amadeus Mozart, nr. 2, sc. A, ap. 2

TEL./FAX: +40 21 231 77 97­ ; MOBIL: +40 744 369 374. In Buzau, pe DC 48, Lipia.

Din blogosfera romaneasca va doresc spor la treaba:)

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s