Asa se schimba societatea!

Tu pentru ce traiesti? Pentru propria ta fericire sau pentru ca sa fii „in randul lumii”?

De ce chinui atat sa pari, sa dai bine in ochii celor din jur, de ce te sacrifici pentru ce crezi ca vor altii de la tine? Cauti aprobarea celor din jur dar sunt ei oare modele de viata pentru tine?

Faci ce ti se spune ca „se face”, asculti de parintii tai care poate au trait toata viata in compromis, dar cumva au supravietuit asa ca te indeamna si pe tine sa faci la fel, te iei dupa prietenii tai care la randul lor se lasa influentati de altii care nu au vieti prea stralucite si, daca te conformezi, te simti validat si asta-i tot ce conteaza.

Te plangi si tu cui apuci si ii asculti si pe altii cand se plang de vietile lor. Cu totii suntem nistem „victime”, dar cum asta e regula, ridicam din umeri, oftam si spunem „viata e un chin, dar asta e”.

Daca aratam bine in pozele de pe facebook, daca ne invidiaza si pe noi cineva, inseamna ca de fapt e bine. Nu mai conteaza ca in intimitatea noastra traim adevarate drame si cosmaruri, ca avem relatii disfunctionale, ca plangem, ne imbolnavim, suntem depresivi, anxiosi, stresati… asa este majoritatea, inseamna ca asta e „normalitatea”.

Nu oameni buni. Nu asa este viata. O viata traita in nefericire, compromis, sacrificiu nu este normala. Tu traiesti asa doar pentru ca te lasi influentat de oamenii nepotriviti. Nu mai asculta de cei care nu sunt modele de reusita si de implinire pentru tine.

Cauta-i pe cei care au curajul sa traiasca altfel, inspira-te din povestile lor de viata, fa-ti curaj si urmeaza-ti si tu visurile. Sigur ca toti pe care ii ai in jurul tau acum vor spune ca ai innebunit si vor face orice ca sa te traga inapoi in compromisul pe care ei il accepta. Nu-i asculta si nu te lasa influentat de ei. Reusita ta poate ii va determina si pe ei sa caute alte raspunsuri si cai de a-si trai viata.

Asa se pot schimba mentalitatile si asa se schimba societatea. Prin tine si prin exemplul tau pozitiv! Indrazneste si fii fericit!

Un gând despre “Asa se schimba societatea!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s