Black Sea Ports & Shipping 2016

Faptul ca avem Baze Americane la Constanta devine o perceptie pozitiva !
– Cei mai mari operatori portuari din lume sunt acum la Constanța !
”Black Sea Ports & Shipping” este o manifestare ce se adresează în mod special operatorilor portuari și agenților din shipping, adică exploatării navale maritime. Evenimentul are loc pentru prima oară și la Constanța.

Este a cincea editie, a acestui eveniment de mare anvergura din domentiul transportului naval si al operatorilor portuari.

Vor fi doua zile de conferinte la care si-au anuntat participarea 400 de specialisti din domeniu portuar.

De asemenea, sunt prezenti 60 de expozanţi si sponsori care au venit sa prezinte oportunitatile comerciale, avand standuri proprii de prezentare a produselor si serviciilor pe care le ofera.

La expozitie sunt prezente urmatoarele companii: „Navis, TT Club, Medi Telergraph, United, Luka Vukovar, Socep, Chimpex, DP World, Convex, Van Oord, Schneider, Vahle, Decirom, Danube Logistics, Liebherr, Portul Constanţa.” conform ZiaruluiConstanta.

2 gânduri despre “Black Sea Ports & Shipping 2016

  1. Prin stramtoarile Bosfor si Dardanele navele de razboi sunt admise pana la un anumit tonaj pe care potavioanele americane il depasesc. De asta nu ai vazut inca nici un portavion american, in Marea Neagra. Altefel nu pierdeau americanii ocazia sa vina cu portavioanele in Marea Neagra sa le faca rusilor in ciuda ?

    Apreciază

  2. Incep exploatarile de țiței și gaze naturale din platoul românesc al Mării Negre ! Demersul americanilor, care s-au asociat cu OMV Petrom în proiectul de exploatare a resurselor de petrol din platforma continentală românească a Mării Negre, vine după ce Guvernul a decis ca firmele care derulează lucrări de foraje şi prospecţiuni submarine în această zonă să fie scutite de obligaţia de a obţine autorizaţie de construcţie.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s