Apa minerala plata?

Am fost la oficiul postal de pe Calea Victoriei sa expediez doua vederi in NYC si doamnele de acolo au fost foarte amabile. Apoi m-am plimbat ca un student, singurel prin Piata Romana si m-am invirtit ca o curca aiurita sa dau de un supermarket sa-mi iau doua sticle de apa de 1 litru. Am nimerit la Billa. Am zis sa-mi iau si banane. De unde sa stiu ca trebuie sa mi le cantaresc singur si, sacosa, de asemenea, tot singur trebuie sa o iau de sub tejghea? Mica, mare, mijlocie.
„Domnule, de ce nu v-ati cantarit bananele? ” Intrebare la care am dat din umeri, pentru ca am fost luat prin surprindere si m-am fisticit.
Cautand apa plata, am fost confuz sa vad scris pe eticheta apa minerala plata. Eu voiam doar plata. Un baiat angajat acolo, m-a asigurat ca apa minerala plata este, de fapt, apa plata si nici el nu a inteles de ce i se mai zice minerala, desi este doar plata. Parea mai confuz decit mine, dar, in cele din urma, m-a asigurat:
spune asa: „eu v-am dat ce ati cerut: apa plata.”
” Bine, multumesc”.
In gand am zis: sper sa nu gasesc bule in ea si sa bolboroseasca ca, iritat, o voi aduce inapoi.
Si acum, ma pregatesc de o intilnire cu o veche prietena. Nu va ginditi la prostii! Feeling ca un student in Bucharest City.

Un gând despre “Apa minerala plata?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s