Oameni identici, vieti identice

Asa cum nu exista doi oameni identici, asa nu exista nici vieti identice. Un om care incearca sa copieze viata altcuiva, care permite ca societatea sau familia sa-i decida calea, renunta la cel mai mare dar primit de la existenta – autenticitatea sa.

Ceea ce il face pe un om implinit si fericit pentru un altul poate sa nu insemne nimic sau chiar sa-l faca nefericit. Daca te uiti la un om si il vezi fericit cu felul in care traieste, nu te stradui sa-l copiezi pentru ca tu s-ar putea sa nu simti la fel traind in felul in care el o face.

Daca vezi un om implinit si fericit cu viata sa, observa doar ca se poate sa traiesti si tu in bucurie. Iar intrebarea pe care este necesar sa ti-o adresezi este: pe mine oare ce m-ar face implinit? Chiar daca nu stii raspunsul imediat ce iti adresezi intrebarea, important este sa cauti mereu raspunsul potrivit.

Expune-te la diferiti stimuli, fa schimbari de cate ori simti ca nu te regasesti intr-o situatie sau ca ea nu iti aduce implinirea pe care o cauti, experimenteaza viata cu tot ceea ce are ea sa iti ofere.

Nu te multumi cu putin, nu accepta compromisul, nu te opri niciodata din a-ti cauta fericirea. Viata este o calatorie nu o stationare intr-un punct fix sau intr-un cadru prestabilit de altii.

Imagineaza-ti ca ai primit aceasta viata ca pe un dar de care sa te bucuri. Daca suferi, esti trist, nefericit, apasat, blazat, plictisit, daca simti ca nu te mai regasesti in situatia ta actuala, fa-ti curaj si mergi mai departe.

Nefericirea este un semnal ca nu te afli pe calea potrivita pentru tine. Asculta-ti vocea interioara si cauta alte metode care sa-ti aduca implinirea si fericirea. Cauta caile tale autentice prin care sa poti sa te exprimi, sa te bucuri si sa traiesti – pentru ca da, fiecare dintre noi le are.

3 gânduri despre “Oameni identici, vieti identice

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s