Viata nu-i liniara

Viata nu este si nici nu ar fi normal sa fie liniara, fara urcusuri si coborasuri.
Fiecare experienta prin care trecem ne este necesara ca sa invatam, sa ne dezvoltam si sa evoluam.

Cu siguranta ai observat ca oricat te-ai stradui sa-ti proiectezi viata in cel mai mic detaliu, ca oricat te stresezi sau te chinui sa traiesti dupa un anumit scenariu, ca indiferent cat de mult incerci sa actionezi asupra factorilor exteriori ca lucrurile sa se desfasoare asa cum vrei tu, viata va avea intotdeauna diferite surprize pentru tine.

Asa ca, cea mai buna abordare este sa mergi cu incredere inainte, sa te astepti la orice si sa ai convingerea ca vei gestiona orice iti va aduce viata in cale. Nu are niciun sens sa-ti investeti energia in a te stradui sa controlezi ceea ce nu tine de tine, ci doar sa ai incredere in tine insuti ca vei face fata oricarei incercari.

Adu-ti aminte ca orice problema are cel putin o solutie, ca nu ti se da niciodata o problema pe care sa nu poti sa o rezolvi si ca ai deja toate resursele in interiorul tau ca sa depasesti cu bine orice. Iar fiecare obstacol pe care il depasesti te va face si mai puternic pentru ceea ce urmeaza.

Cel mai „rau” lucru pe care poti sa-l faci este sa devii paralizat de frica de a actiona, sa-ti limitezi viata la o anumita zona de comfort – pentru ca oricum se vor intampla si acolo lucruri neprevazute, sa te multumesti cu putin sau „sa stai in banca ta”.

Ai incredere in tine, experimenteaza, traieste-ti viata si asteapta-te la orice, stiind ca vei atrage care tine exact acele experiente pe care le poti depasi si care iti sunt necesare pentru a evolua.

Sursa: Ursula Yvone Sandner

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s