O viata implinita

O viata implinita este o viata incarcata de sens si semnificatie.

Existenta ta nu are un sens in sine (inafara de cel biologic) ci va avea intotdeauna directia pe care tu i-o dai, prin obiectivele si scopurile tale.

Daca citesti carti de dezvoltare personala, stii cu siguranta ca ti se tot spune sa faci un panou al visurilor tale. Sa-ti dai voie sa visezi, sa pui pe hartie acele obiective si apoi sa actionezi ca sa le duci la indeplinire.

Insa, pentru ca sa poti sa-ti atingi telurile, este important sa-ti dezvolti abilitatea de a-ti economisi energia si de a o investi in ceea ce ai decis ca este important pentru tine.

Astfel, este necesar sa faci diferenta dintre acele activitati care te duc mai aproape de atingerea obiectivelor tale si cele care te indeparteaza de ele. Trebuie sa-ti fie clare in minte prioritatile tale si sa nu permiti sa fii distras de la ele.

Fiecare dintre noi are o anumita cantitate de energie zilnica, iar de felul in care ne investim energia depinde realizarea visurilor noastre. Astfel, este bine sa tratezi cu superficialitate acele lucruri care nu sunt importante pentru tine in acel moment si nu te aproprie de realizarea telurilor tale si sa iti investesti energia in ceea ce tu stii ca iti va aduce implinirea pe care ti-o doresti.

Stabileste-ti obiective, actioneaza ca sa le duci la indeplinire, elimina tot ceea ce te poate impiedica sa le atingi si apoi bucura-te de realizarile tale!

O viata implinita este intotdeauna o viata incarcata de sens si semnificatie.

Reclame

Un gând despre “O viata implinita

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s