Constatare daune auto în Suceava cu ajutorul societati comerciale Autodel

Constatare daune auto în Suceava cu ajutorul societati comerciale Autodel.

Atunci când ești posesorul unui autoturism trebuie sa deți o poliță de asigurare obligatorie, celebrul RCA. Ideal ar fi pe lângă polița obligatorie obligatorie sa aveți și un CASCO. Dar aceasta din urma este opțiunea fiecăruia și, bineînțeles în funcie de bugetul disponibil al fiecăruia.

Pentru cei care dețin o poliță de asigurare CASCO, devine mai puțin stresanta repararea autoturismului, în cazul implicări intr-un eveniment rutier sau atunci când datorita unor probleme/ avarii produse în urma unor intemperii polița este activa.  Acoperă pagubele produse autoturismului și ati văzut în ultima perioada diferite situatii: copaci căzuți pe mașini în urma unor furtuni, tencuieli desprinse de pe cladiri, incendii, etc.

 

Când ești implicat intr-un eveniment rutier trebuie sa știi ca exista service-uri autorizate ce pot sa iti ofere pe langa reparații și constatarea daunelor rezultate în urma evenimentului.

Nimeni nu își dorește sa fie implicat intr-un accident rutier, dar nu suntem singuri pe drumurile publice din tara sau afara. De aceea condusul unui autoturism presupune anumite riscuri pe care ni le asumam. Chiar dacă suntem absolvenți ai unui curs defensiv, riscurile rămân. Sunt destui ” nebuni’ pe șosele, de aceea, eu vin și va recomand sa aveți tot timpul în vedere o companie care are în portofoliul sau un serviciu complet de programare și constatare a daunelor suferite în urma unui accident rutier. Dacă exista și un serviciu de decontare directa este și mai bine.

Pentru constatare daune auto Suceava – eu va recomand  AutoDel. O firma cu un portofoliu impresionant.

 

De ce sa alegi serviciile de constatare daune auto de la Autodel?

 

Întrebare pe care sigur multi dintre voi o aveți,  acum în minte.

Sigur ca va voi răspunde, pe scurt. Spuneam mai sus, în articol, ca este foarte bine sa ai în agenda ta o companie care se ocupa cu servicii complete privind constatare, programare, reparare și decontarea rapida și directa. Ok! Service-ul Autodel din Suceara face toate cele menționate mai sus.

1.  servicii complete în cazul unui eveniment neplăcut cu mașina pe șoselele patriei;

2. pe toată perioada în care masina este la reparat în service ți se pune la dispoziție un alt autoturism;

3.  ai garanția unei reparatii de calitate;

4.  beneficiezi de expertiza și experienta angajatilor AutoDel .

De ce sa alegi constatare daune auto în Suceava?  Cred ca acum ai răspunsul la aceasta întrebare.

Mulți vor să știe,  cine sunt cei de la Autodel?  Simplu dați un click pe Autodel   și veți descoperi activitatea acestei companii cu experiență în domeniu..

Acest articol l-am gândit după ce am observat  că foarte multi posesori de autoturisme nu au informații cu privire la drepturile pe care le au atunci când sunt implicați intr-un accident rutier.  Nu stiu cui sa se adreseze pentru servicii constatare daune auto. Sper sa fie de folos.

 

Date de contact:

Suceava, B-d-ul Sofia Vicoveanca, nr.52

Tel. Suceava: 0374 006 006;

Tel. Bucuresti 0759 888 788

e-mail: contact@Autodel. ro

Din blogosfera romaneasca va doresc sa va bucurați de sărbătorile  de iarns, ce stau sa vina și. ..circulați cu prudenta…este iarna, totuși!

 

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s