Profesionist sau amator, oferte la accesorii sudură de la VELT sunt disponibile la desudura.ro

 Pasionat de proiecte de bricolaj ce implică și sudură? Sau sunteți poate cunoscători ai acestei activități, middle level sau chiar experimentați. Fie că vă dotați atelierul propriu sau sugerați angajatorului să completeze lista de produse, tot ce ține de sudură, de echipamente și accesorii pentru aceasta pot fi achiziționat de la desudura.ro.

Acum când online-ul ne facilitează achizițiile de orice fel, întrucât avem la îndemână magazine online de tot felul, iată că și în privința echipamentelor pentru sudură avem variante online. Astfel de produse, de la VELT, sunt remarcabile. Vorbim despre producător autohton, care pune la dispoziție variante de aparate de sudură compacte și performante. Avem și varietate aici, în sensul că sunt disponibile atât cele pentru profesioniști, cât și cele pentru începători în ale sudurii.

 

Gama de accesorii de sudură, la fel de diversă

 

Dacă v-ați achiziționat deja aparatura necesară, aparatul de sudură – fie el cu electrod MMA, cu argon TIG/WIG, cu sârmă MIG/MAG – atunci puteți completa cu accesorii sudura. Acestea sunt dedicate tipurilor de aparate așa cum sunt menționate mai sus. Prin urmare, pot fi alese și comandate de la această sursă, fără grija compatibilității lor cu aparatul de sudură – filtrul din pagină, activat cu un singur click în funcție de tipul de aparat, vă ajută să găsiți imediat produsul dorit:

  • măștile pentru protecția feței;
  • kit de cabluri;
  • pistolet VELT;
  • reductoare de presiune;

 

  • butelie pentru corgon etc

Lista nu se oprește aici, sunt incluse și accesoriile precum rolele de sârmă, duzele de contact, printre altele.

 

Comandați cu încredere! Consilierea este o altă dovadă de profesionalism

Domeniul este unul complex, necunoscător fiind al unor detalii, nu veți dori să alegeți aparatură sau accesorii care vor ajunge retur. Ei bine, nici nu trebuie, deși procedura de retur, dacă ar fi necesar să recurgeți la asta, este una simplă. Cei de la desudura.ro oferă consiliere, într-un mod cât se poate de detaliat. Asta înseamnă implicit telefonic sau cu video, astfel încât cei interesați să afle toate detaliile și ce face diferența între aparate, alegând corespunzător cu nevoia. Serviciul nu este unul contra cost, ci mai degrabă îl putem numi un favor, pe care echipa de la desudura.ro se oferă să îl împărtășească cu publicul interesat.

Orice produs vine însoțit și de garanție, diferențiată în funcție de cumpărător – 12, respectiv 24 de luni, pentru persoane fizice și juridice.

Cine este VELT

Brand producător de aparatură de sudură profesională, VELT se remarcă prin calitate, dar și prețuri rezonabile. Așadar, la acest producător veți fi încântați să achiziționați aparatul de sudură necesar și dorit. Completați cu gama de accesorii, pentru a suda în siguranță și a duce la bun sfârșit, în timp util, proiectele pe care le aveți.

Detalii despre brand, dacă mai este necesară convingerea că aici veți găsi produsele de calitate, veți găsi și în pagina oficială – desudura.ro. De comandat o puteți face tot de aici.

Contact:

office@vladicom.ro
0372.912.497

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s