Stiu #fărăpenali. Ucigașii, violatori sunt OK!

Când spuneam că investigarea infracțiunilor violente ar trebui să aibă prioritate, că nu e ok să anchetezi în libertate suspecți din dosare de violență, că înainte să adune kilometri de stenograme, din dosare de corupție vechi de 10 ani, onor Justiția ar face bine să intervină în situații de viață și de moarte. Nu începeți să zbierați că minimizez corupția; dacă aveți un pic de creier, realizați că NU asta fac. E vorba doar despre PRIORITĂȚI. Dada, știu #fărăpenali. Ucigașii sunt OK, ăia nu-s corupți, nu fură banii copiilor; le fură doar viața. Criminalii și violatorii zburdă pentru că, în cazul lor, durează 16 ore să se emită mandat de percheziție.

Pont: dacă ești în pericol și suni la 112, spune-le că asiști la o dare de mită; o să vină imediat mascații, poliția, procurorul și Dumnezeu. Nu spune că încearcă cineva să te omoare, că nu vine nimeni.

De ce? Pentru că trăiești în România. Țara în care e mai grav să iei șpagă decât să iei vieți.

Completare: Le spui că darea de mită este efectuată de un politician incomod sau că un copil nu dorește să se supună unei acțiuni a statului.

2 gânduri despre “Stiu #fărăpenali. Ucigașii, violatori sunt OK!

  1. Florentin Drăgănescu

    procuror neaoș, de-al nostru, nu era de import. procuror cu facultatea făcută la seral, gen „Portocală”, care are curaj doar cât îl lăsa șefa să aibă

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s