Review: www.anabolizante-balkan.com

Review site: anabolizante-balkan.com

A trecut ceva vreme de la ultimul review, al unui magazin online. Azi, postarea are ca si analiza site-ul anabolizante-balkan.com . L-am descoperit in mediul online, de cateva zile, dar am tot amanat sa scriu despre el. Lipsa timpului m-a determinat sa tot aman publicarea acestei postari.

Asa ca, sa facem o scurta descriere a acestui magazin online. Daca vei tatsta vand steroizi, motorul de cautare te va directiona catre site-ul anabolizante-balkan.com. Va vine sau nu va vine, sa credeti, dar in mediul virtual exista multe magazine online ce au ca obiect de activitatea comercializarea steroizilor.

La prima accesare, recunosc ca nu ma asteptam sa fiu placut surprins de aspectul ingrijit al site-ului. Produsele sunt aranjate pe categorii: injectabile sau tablete. Home page, este unul deosebit. Fiecare produs este insotit de fotografia acestuia. Asadar, ii dam o bila alba admonistratorului pentru munca depusa. A punctat foarte bine la capitolul design.

Sa continuam cu timpul de incarcare. Navigarea pe paginile site-ului este foarte rapida. Am dat multe click-uri la intamplare si timpul de incarcare este foarte scurt. Deschiderea unei pagini noi se face instantaneu.

Despre datele de contact! Daca un client are nevoie de informatii exista in parte de jos a site-ului un chat. Se poate scrie/trimite un mesaj sau avand nr. de telefon disponibil se poate intra in contact direct, pe telefon sau Whatsapp. Nr. este disponibil prin accesarea chatului. Chestiune simpla!

In incheiere va doresc sa aveti o zi minunata!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s