Steroizi orali

Steroizi 

Steroizi sunt un produs sintetic care ajuta la cresterea masei musculare. Sunt mai multe tipuri de steroizi printre care si anabolizantii. Steroizii orali fata de cei injectabili au avantajul ca sunt mult mai usor de administrat. Logic, nu trebuiesc injectati, dar prezinta si un dezavantaj, acela ca trec prin ficat. De aceea specializti, in cazul consumului de steroizi orali, recomanda luarea de medicamente de protectie hepatica. Steroizi injectabili sunt mult mai eficienti, spun cunoscatori. Iar, cele pe baza de ulei au o durata de actiune mult mai mare, pana la 8 luni.

Indiferent de tipul acestora, steroizi duc la cresterea si intarirea masei musculare, precum si a tesuturilor organismului uman. Magazinele online, precum roanabolic.com, grupeaza steroizi in 2 categorii: steroizi orali si steroizi injectabili.

Cei mai cunoscute produse din aceasta categorie sunt: Stanozolol, Clenbuterol, Anavar, Danabol sau Anadrol.

Cat costa steroizi orali ?

Pentru ca sunt mai multe tipuri preturile variaza si ele. Spre exemplu Clenbuterol Sterling Knight Pharmaceuticals, cutie de 100 de comprimate, de 20 mg clorbuterol clorhidrat, este disponibil pe site-ul la pretul de 80 de Lei. La acelasi pret gasim si un Danabol Sterling Knight Pharmaceuticals, cutie de 100 de comprimate, de 10 mg metanendenona.

Recomandari de antrenament la sala de fitness

In incheiere doresc sa va recomand, pentru aceia dintre voi, care merg la sala de antrenmament combinatia dintre antrenamene si alimentatia sanatoasa, plus odihna. Daca in dieta veti include si alimente bogate in antioxidanti, fructe si legume, precum: rosia, spanacul, citricele, veti constata o imbunatatire semnificativa a memoriei si atentiei. Alimentele respective ofera crierului glucidele atat de necesare. Pentru o ardere foarte rapida de grasimi cei care practica bodybuilding pot sa apeleze si la steroizi.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti multa sanatate si spor in tot ceea ce faceti.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s