Geamurile securizate, un nou trend

Geamurile securizate, un nou trend

Cand este vorba de design-ul cladirilor, trebuie sa stim ca acesta este intr-o continua miscare, sunt schimbari foarte dese. Atat la nivel local, cat si la nivel mondial, influenta noilor tehnologi si produse, precum geamuri securizate, se simt, se vad si daca nu esti un profesionist in domeniu.
La noi in tara, se construieste foarte mult, peste media din U.E. si noile tehnologii si produse sunt prezente atat in zona industriala, cat si in cea rezidentiala. Astazi, sticla este folosita din ce in ce mai mult in proiectele imobiliarea ajungand sa inlocuiasca fierul si betonul, in multe cazuri. Nu de putine ori am vazut balcoane cu balustrazi din geam securizat, aspectul fiind mult mai placut.

In opinia mea, folosirea sticliei acolo unde constructia o permite, arata abordarea moderna pe care o are arhitectul. Trendul acesta este prezent si in constructiile noi, la nivel mondial. Personal nu im plac cladirile realizate numai din fier si beton.
Geamurile securizate pot fi folosite atat la interior, cat si la exterior, indiferent ca este o cladire de birouri sau un apartament. Aceasta contribuie la realizarea unui design placut si modern.

Prin prezenta sticlei in constructii se poate aduce mai multa lumina naturala in interiorul cladiri. Din sticla se pot construi chiar si pereti despartitori, balustrade, trepte. Lucrul acesta este posibil acum prin tratarea termica si racirea rapida a sticlei. Astfel, sticla capata o rezistenta foarte mare si poate fi utilizata in constructiile viitoare.
In cazul in care un geam securizat se va sparge, el nu va pune in pericol pe nimeni, deoarece se va face bucatele mici.

In mod sigur tehnologia va continua sa aduca pe piata produse noi, cu aplicabilitate la scara larga. Si, in mod sigur aceste produse vor fi prezente si la noi in tara, deoarece arhitecti nostri sunt deschisi la noutatile din acest domeniu.

Pentru aceia care inca nu au descoperit geamurile securizate, recomand: xglas.eu

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s