Studio videochat White Agency

Oamenii au fost dintotdeauna un element important din viata mea. Imi doream in permanenta sa cunosc oameni noi, oameni diferiti, oameni care sa aiba intotdeauna alte teluri in viata si care sa ma ajute sa ma dezvolt si sa devin persoana care imi doream sa fiu. Insa nu aveam posibilitatea sa calatoresc, iar oamenii din strainatate erau un element rar in orasul in care locuiam. Ideea unui call center nu ma incanta, din moment ce acest loc de munca nu imi permitea sa cunosc povestile oamenilor din celalalt capat al firului. Locurile de munca erau  limitate, iar eu imi doream un loc de munca mai informal, biroul fiind in viziunea mea o restrangere completa a orizonturilor. Toate lucrurile au luat insa o intorsatura pozitiva in momentul in care am zarit intr-o zi anuntul  celor de la White Agency. Un salariu avantajos, posibilitatea atat a exersarii limbii engleze, cat si a comunicarii cu oameni diversi si din strainatate si cel mai important, un program flexibil. Anuntul simplu si-a facut efectul in mod imediat iar in scurt timp, am devenit angajata cu acte in regula si aveam ocazia de a face exact ceea ce imi doream si exact ceea ce mi se potrivea. Comunicarea este esentiala, iar comunicatul in mod eficient il inveti pe parcurs. Videochat-ul mi-a oferit ocazia de a-mi perfectiona metodele de comunicare, iar faptul ca am posibilitatea de a face acest lucru in engleza este unul si mai benefic.Comunicarea este o adevarata arma a omenirii, iar daca stii cum sa o folosesti, poti ajunge departe. Iar videochat-ul iti ofera aceasta posibilitate, insa te si lasa sa decizi pe cont propriu ce si cum anume faci pentru a obtine diverse rezultate. Iar Bucurestiul nu este singurul loc ce iti ofera aceasta oportunitate. Viitorul e numai in mainile si deciziile tale.

3 gânduri despre “Studio videochat White Agency

  1. Cu siguranta un loc de munca ca si videochatul poate deschide orizinturile tinerelor doritoare si pasionate de acest domeniu. Comunicand cu diferite persoane din alte tari se pot invata multe alte lucruri, nu se poate castiga doar cursivitatea in limba engleza vorbita. Se pot invata diferite obiceiuri, culturi si asa poti privi lumea prin alti ochi cu ajutorul informatiilor dobandite.

    Apreciază

  2. Videochatul este un domeniu din ce in ce mai prosper analizand modul in care a evoluat in ultima perioada, motivul care a declansat acest interes fata de domeniu este ca genereaza venituri destul de mari.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s