Piata criptomonedelor

Piata criptomonedelor. Bitcoin.

Piata criptomonedelor, a cunoscut in ultima vreme o crestere importanta si in acelasi timp, neasteptata. Sunt sigur ca ati auzit de monedele virtuale. Anunturi de genul: cumpara Bitcoin sau vinde Bitcoin, ati citit pe site-urile specializate.
Monezile virtuale, sunt unitati digitale de schimb care nu pot fi obtinute si detinute fizic. Tocmai de aceea, piata criptomonedelor, este una libera si necontrolata de vreo banca sau institutie financiara. Si, cred ca e bine asa!Aceasta piata este , din aceasta cauza, piata criptomonedelor, este una foarte volatila.
De putina vreme, in unele state, exista posibilitatea de a cumpara aceasta moneda virtuala, de la bancomatele Bitcoin. Asa sunt denumite bancomatele respective.

Trebuie mentionat si faptul ca anumite tari, precum Romania, nu vor sa-si asume responsabilitatea implementari acestei monezi, pe scara larga, ca alternativa la monezile actuale. Teama se datoreaza in primul rand necunoasteri.

Acum, nu stiu daca printre cititori acestui blog, sunt detinatori de moneda virtuala, dar imi permit sa va invit pe toti, pe site-ul: cryptocoin.pro, pentru a va informa mult mai bine, decat am facut-o eu. Acolo sunt prezentate si avantajele oferite de platforma cryptocoin.pro. Cateva date despre cryptocoin.pro, o sa va ofer si eu in continuare.

Avantajele prezentate de platforma cryptocoin.pro

  • CryptoCoin PRO. este o firma romaneasca care are ca obiect de activitate tranzactionare criptomonedelor. Pe platforma dezvoltata se permite oricarui cetatean cumpararea sau vanzarea, monedelor virtuale, in deplina siguranta.
  • Pe platforma cryptocoin.pro, se garanteaza pretul, timp de 24 de ore, indiferent de fluctuatiile monedelor virtuale, tranzactionate pe platforma. Cand se confirma achizitia criptomonedelor, se ingheata pretul si se trimite moneda la valoarea efectuari tranzactiei.
  • Acesta, fiind un avantaj ( de la punctul 2) pe care nu il veti gasi pe alte platforme de tranzactionarea, a monedeor virtuale.

Din blogosfera romaneasca, tot ce pot eu sa fac, pentru voi, este sa va urez, sa aveti inspiratie, atunci cand faceti tranzactii cu monezi virtuale!!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s