Review site: custicaini.ro

Cușcă Standard Plus Large De mult nu am mai facut un review de site. Asta se datoreaza vacantei pe care mi-am luat-Eii, dar asta e o alta tema de articol, acum  sa trecem la treaba.

Site-ul custicaini.ro, pe care l-am vizitat este tocmai bun sa-l analizam, azi !

Daca pana acum nu stiati ca in online exista site-uri de unde poti cumpara custi pentru caini, afli acum.

Asadar, site-ul este foarte usor de accesat si asta se datoreaza numelului pe care il are dar si platformei pe care a fost creat.

Cu un design foarte placut si cu o gama larga de produse pentru cel mai bun prietene al omului. Produsele sunt grupate pe categorii, rubrica aflata in partea de sus a paginii principale. Deschiderea paginilor este  foarte rapida, am dat un click pe categoria : Modele Custi si a aparut imediat o multime de produse, cum ar fi: Economic, Standard, Utra Protect, Premium, etc.

Un alt aspect pozitiv si util in acelasi timp, pentru vizitatori-cumparatori, este categoria: Produse Recomandate si Promotii. Asadar, exista posibilitatea unei reduceri substantiale.

Cand ajungeti la rubrica „Cos de cumparaturi” , trebuie sa va faceti cont. Nu-i greu si ai acolo, pe pagina, explicatiile necesare.

Toate produsele sunt insotite de fotografii, asta ca sa stii ce cumperi si zic eu, ca e foarte util, acum cu atatea denumirii de produse pe care de multe ori nu prea le intelegem.

Pe pagina de contact ai adresa de e-mail, prin care poti contacta un reprezentant al magazinului pentru detalii. De asemenea exista un formular prin care se pot obtine mai multe informatii..

Asta-i un semn clar pentru cumparatori ca acest site, magazin online este unul foarte serios.

Una peste alta site-ul pe care, azi l-am analizat, nu lasa loc de puncte slabe. Datorita acestui fapt mi-a fost ” greu” sa gasesc ceva, o chestie, de  care sa ma „leg”, sa-l critic, constructiv, fireste! Si, totusi un sfat pebtru administrator, tot am gasit.  La modalitatile de plata mi-as dori sa adauge si paypal pentru clientii din Romania. Este un mijloc de plata ce a prins destul de bine si la noi, in Romania.

Din blogosfera romaneasca va doresc, voua cititorilor mei, s-aveti o toamna bogata si mai profitabila.

PS. Era sa uit livrarea este gratuita prin servicul de curierat NemoExpres

Un gând despre “Review site: custicaini.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s