Decizii proaste, alegeri neinspirate

Toti oamenii, la un moment dat in viata, iau decizii proaste si fac alegeri neinspirate. Probabil ca majoritatea dintre noi am facut nu una, ci mai multe greseli in existenta noastra.

Din pacate, nu putem sa dam timpul inapoi, nu putem sa reparam nimic in trecut si nici nu putem schimba ceea ce s-a intamplat deja.
Insa ceea ce putem sa facem este sa mergem inainte, sa acceptam, sa ne asumam si sa invatam din deciziile si alegerile noastre care s-au dovedit a nu fi prea bune. Foarte important este sa ne iertam pentru felul in care am gandit si am actionat la un moment dat, deoarece cu siguranta am luat cea mai buna decizie de care am fost capabili atunci.
Daca invatam dintr-o greseala, daca evoluam si devenim mai intelepti, o greseala nu mai este o greseala, ci o lectie de viata valoroasa care ne ajuta sa decidem si sa alegem mai bine in prezent si in viitor.

Accepta-ti trecutul, iarta-te pentru felul in care ai actionat candva, invata lectiile si mergi inainte cu incredere. Ai nevoie sa crezi in tine, sa crezi ca iei cele mai bune decizii si faci cele mai bune alegeri de care esti constient in fiecare moment.
Si da, probabil ca vei mai gresi si altadata, insa cand mereu ai in minte faptul ca orice greseala este o lectie de viata si o oportunitate de a invata si a evolua, ai mult mai mult curaj sa pasesti cu incredere in prezentul si viitorul tau.

 

sursa postari: Ursula Sandner

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s