Cand visurile tale nu devin realitate

Atunci cand nu iti atingi obiectivele, cand visurile tale nu devin realitate, sa ai mereu in minte faptul ca nu mijloacele de a le duce la indeplinire iti lipsesc, ci motivatia si determinarea.

Victimizarea, lamentarea, gasirea de scuze, de circumstante atenuante, predarea responsabilitatii in exteriorul tau, cautarea de vinovati – toate acestea nu fac altceva decat sa te mentina in starea ta actuala. Tu iti pui singur piedici si obstacole, nimeni altcineva.

Insa, da, e mai simplu sa spui ca nu traiesti asa cum vrei din cauza a „n” factori din exterior. E mai simplu sa iti justifici neputinta si pasivitatea autoasumate, decat sa lupti pentru visurile tale.

Viata pe care o traiesti, relatiile pe care le ai, activitatea ta profesionala, nefericirea sau implinirea ta, toate arata gradul tau de respect de sine, de automotivare si de perseverenta.

Nu esti nicio victima, ci accepti pasiv felul in care traiesti. Imi pare rau ca nu pot sa-ti validez statutul de victima, insa nu mai ai nevoie de inca o persoana care sa faca asta si sa iti intareasca beneficiile secundare date de acest statut.

Stiu sigur ca poti sa iti traiesti viata visurilor tale, dar pentru asta este imperios necesar sa cauti in tine motivatia si hotararea de a face asta. Cand stii cum vrei sa traiesti si nu permiti niciunui obstacol sa iti stea in cale (sigur, intr-o maniera ecologica), tu poti si vei avea o existenta memorabila.

sursa: Ursula Sandner

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s