Usi de interior

Usi de interior de la Kulttur

 

WS_ZitrinQ_Cl2_Sonderglasoffnung_Merbau-natur_Birk2Da, ati citi foarte bine: “Fac schimbari anul acesta!”, de fapt este vorba de schimbatul unei usi de la sufrageria mea. Dar si, de niste lucrari, de refacere a tavanului sau mai bine spus, de un tavan fals. Camera fiind cam inalta! Simplu, ati spune! Eee…nu-i chiar asa! Am cautat un atelier de tamplarie, la mine in oras, pana am facut febra musculara! Si, cum era firesc, m-am hotarat sa apelez la inegalabilul si stimabilul, internet! La primele site-uri accesate nu mi-au placut modelele si am ajuns, dupa 5 minute de navigare, la site-ul acesta, la kulttur.ro . Ei, nu ma “doare” deloc picioarele. V-am atasat la acest articol, modelul de usa pe care l-am ales, ca sa vedeti cat e de fain. Hai, ca ma mai pricep! Am gusturi. Nu-i asa!:) Acum, de ales am ales, dar la datele de contact am gasit un formularul, pe care l-am completat si astept sa ma sune cineva pentru dimensiuni, modalitate de livrare si pret! As fi vrut sa gasesc acolo o pagina cu niscaiva preturi, mai multe detalii despre livrare, asa macar sa stiu la ce ma inham…sper ca administratorul de site, sa citeasca aceste randuri, sa nu se supere si sa imbunatateasca site-ul, fiindca e pacat de produsele pe care le fac…sunt foarte placute ochiului meu. Adica ceva mai multe informatii n-ar strica!! Ba, din contra, m-ar lumina si pe mine, dar si pe alti posibili cumparatori ! Este desigur, parerea mea!

Acum, daca tot o sa schimb usa, va trebui, dupa montare sa refac glafurile si sa dau cu lavabil in sufragerie si in hol (tavanul e din lambriu, se monteaza usor)…deci, am de treaba, nu gluma, vara asta :)…Chestia asta, cu zugravi priceputi, am mai inghitit-o de cateva ori…si m-am cam lamurit, de aceea am ajuns sa fiu priceput, adica odata unii m-au lasat cu lucrare in soare, altadata a trebuit sa refac cu altii, in urma lor si toti luau arvuna pe lucrare, precum lautarii! Tare, nu? Acum, sigur o s-o montez eu (cu cativa amici) si reparatiile tot eu le voi face ! Ca doar is patit! Si, cum se spune pe la noi: “tot patitul e priceput!”

Acesta e modelul, usi de interior pe care eu l-am ales. Se potriveste de minune cu sufrageria. Asadar, sa am spor la treaba:)

Voi, v-ati programat anul acesta lucrari de amenajare, a locuintei? Si, ce lucrari aveti in plan anul acesta?

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s