Ce trebuie sa stii inainte de a apela la un detectiv particular

banner-detective-agency-3_2Se spune ca viata bate filmul si chiar credem asta; cel putin cand vine vorba de detectivi particulari ne dam seama ca in ultimii ani oamenii sunt tot mai suspiciosi unii pe altii incat astfel de servicii de investigatie au devenit mai accesibile si mai populare ca oricand. Cine si cand apeleaza la un astfel de segment de servicii?

Desigur ca o investigatie pusa in seama unui detectiv particular poate fi obiectul unui proces cu implicatii in segmentul de business. Interesul este insa si in plan personal, deci se poate raporta si la cei care suspecteaza un membru de familie sau chiar pe partener de diferite manevre sau comportamente neadecvate. Altfel spus, astfel de servicii se adreseaza unui public larg, de diferite categorii sociale.

Cat despre timpul potrivit pentru a face acest pas este greu de definit cand anume se impune o astfel de nevoie. Poate ca o astfel de metoda este chiar mai eficienta decat am crede si ar putea fi o solutie imediata. Salveaza timp si energie si aduce un adevar expus rapid si sigur, fara a mai exista poate lungi procese in care se intentioneaza a se demonstra cui apartine dreptatea – acesta este doar un exemplu.

Daca te-ai decis ca ar fi bine sa apelezi la un detectiv pentru a lamuri odata pentru totdeauna iata si ce trebuie sa stii:

  1. Lucreaza numai cu profesionisti. Sa investighezi un caz, o persoana nu este ca si cand te-ai plimba si ai incerca sa urmaresti, pueril, pe cineva. Este o munca de finete, ce presupune tact, abilitati diverse si chiar si echipamente adecvate. Asadar, alege o echipa, o agentie ce iti poate pune la dispozitie detectivi cu atestat, cu diploma, calificati pe acest domeniu de activitate.
  2. Confidentialitatea ar trebui sa fie un aspect de baza in colaborarea ce urmeaza sa o ai cu agentia in cauza. Daca ai indoieli, cere sau verifica daca exista o astfel de clauza trecuta in contractul de prestari servicii. Caci da, trebuie sa existe un astfel de acord intre parti.
  3. Cu sinceritatea la purtator. Detectivul devine un aliat al tau din momentul in care decizi sa incepi o investigatie. Asadar expune cu sinceritate care este motivul pentru care doresti sa faci acest pas. Pare greu sa spui cu voce tare ca suspectezi pe cei din jurul tau de anumite aspecte; insa tocmai confruntarea adevarului este un prim pas in a fi convins ca acesta este drumul pe care trebuie sa mergi, spre a afla un adevar. 4
  4. Nu refuza consilierea. Pentru unele agentii de profil aceasta sedinta este oferita gratuit. Este momentul decisiv in care o persoana decide daca investigatia este sa nu una dorita. Nu refuza consilierea pentru ca specialistul iti poate deschide ochii si te poate ajuta sa iti dai seama daca ceea ce iti doresti este fix aceasta cale.

Sa apelezi la un detectiv este in prima faza ca si cand te-ai confesa cuiva cu privire la situatia ta personala. De la sine inteles ca te incearca indoiala si ai retineri. De aceea alegerea echipei cu care lucrezi conteaza atat de mult.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s