Scoala de muzică si teatru

Scoala de muzică si teatru Bravissimo Art School Bucuresti

Cineva cauta o scoala de muzica in Bucuresti. Dorea sa isi inscrie fetita la un curs de muzica. Avand in minte acest lucru, intr-o zi am cautat si eu din curiozitate, pe net scoala de muzica Bucuresti. Am dorit sa aflu, daca si la noi exista posibilitatea unui curs de muzica sau teatru, pentru un copil talentat. Surpriza a fost una placuta.
tarife-cursuri-muzicaAcum, sa va spun sincer, cand eram in scoala generala, ora de muzica era un cosmar. Pentru mine profesorul de muzica era cel mai mare dusman. Asa il priveam eu, la vremea respectiva. Azi, nu ar mai fi asa, dar talentatul si vocea mea ar fi aceeasi. Adica lipsa.

Multi copii in ziua de azi, isi doresc sa se dezvolte armonios si sa imbratiseze o cariera in muzica sau teatru. De aceea, pentru a-si indeplini visul, au nevoie de cursuri de muzica sau teatru.

De ce sa alegeti Scoala de muzică si teatru Bravissimo Art School?

O sa fiu scurt si la obiect. Oferta atractiva in teatru si muzica, este un atu al celor de la Bravissimo Art School.

Experienta celor sapte ani de activitate constanta, a fost infiintata in 2011, a avut drept rezultat clasarea Bravissimo Art School, in elita institutiilor de profil.

Romania are multi tineri talentati, dar de foarte multe ori, nu li s-a acorda o sansa de afirmare, de aceea, Bravissimo Art School a creat pentru ei, Bravissimo Music! Aici e locul unde visele, se pot transforma in realitate.

Asadar, daca doriti sa inscrieti copilul la un curs de muzica sau teatru, Bravissimo Art School, este alegerea potrivita.  Ii gasiti in mai multe locatii din Bucuresti: in Str. Alexandru Zagoritz, nr. 24, sector 2; in Str. Martisor, nr. 22, sector 4 si la Asociatia Culturala Bravissimo, in Str. Agricultori, nr. 48, sector 2.

Din blogosfera romaneasca, doresc succes tuturor copiilor talentati, indiferent de cursul pe care il fac!

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s