Dezinfectia, dezinsectia si deratizarea in birouri

 

Daca tantarii si gandacii ti-au invandat spatiile in care angajatii tai lucreaza este necesar sa apelezi la o firma autorizata care sa tea jute cu aceste probleme. Mai mult decat atat esti obligat prin lege sa execute lucrati de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie cel putin o data pe luna sau ori de cate ori este nevoie caci altfel risti amenzi cuprinse intre 3.000 si 8.000 de lei. Birourile trebuie sa fie curate pentru a nu pune in pericol sanatatea angajatilor tai. Preturile pentru astfel de lucrari incep de la 75 de lei pentru spatii sub 50 de metri patrati, iar pentru spatiile peste 10.000 de metri patrati pretul este negociabil. Compania DDD este o companie autorizata pentru astfel de servicii, folosesc substante chimici si ecologice care nu sunt daunatoare fiintelor cu sange cald, nu pateaza, nu miros si mai mult decat atat nu sunt daunatoare mediului inconjurator. Preturile de mai sus sunt ale lor si echipa de profesionisti garanteaza reusita lucrarilor. De asemenea compania ofera si servicii de dezinfectie rujeola atunci cand ele sunt solicitate.

De ce este necesar sa executati aceste lucrari?

In primul rand pentru ca sunteti obligati prin lege sa executati aceste lucrari si in al doilea rand (cel mai important) este pentru ca trebuie sa aveti grija de sanatatea angajatilor dumneavoastra sau a clientilor – indiferent de domeniul de activitate al companiei pe care o conduceti.

Cat de des trebuie sa asigurati aceste lucrari?

Asa cum am spun si mai sus o data pe luna sau ori de cate ori este nevoie pentru a stinge un focar.

Cum dovedesc ca am executat lucrarile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare?

Daca aveti deja un contract cu o firma autorizata DDD trebuie sa stiti ca el nu este valabil in fata autoritatilor daca nu este insotit de un proces verbal de receptie al lucrarilor. Acest proces verbal trebuie sa fie completat, semnat si stampilat de firma care executa lucrarile. De asemenea este recomandat ca firma care se ocupa de aceste lucrari sa va ofere o copie dupa avizul eliperat de catre Ministerul Sanatatii, cat si o copie a fisei de securitate pentru produsele care s-au folosit pentru executarea lucrarilor.

Daca aveti aceste documente puteti sta linistit, pentru ca aveti toate dovezile necesare in cazul unui control. Daca nu aveti procesul verbal de receptive al lucrarilor veti raspunde in fata autoritatilor si veti plati o amenda cuprinsa intre 3.000 si 8.000 lei.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s