Stiti cum e faza cu acordul nuclear cu Iranul?

Stiti cum e faza cu acordul nuclear cu Iranul? Exact cum e faza cu MCV-ul si Romania.

In 2007 s-a creat un mecanism de „verificare” prin care Romania sa fie manitorizata ca respecta niste standarde privind „independenta justitiei si lupta anticoruptie”.

Al naibii monitorizare, insa, ca acum descoperim ca, in timp ce toti se ofuscau ca se incalca independenta justitiei de indata cum spunea cineva ceva critic despre mizeria din justitie, prin spate s-au facut protocoale secrete intre SRI si toate institutiile din justitie care au subminat toata independenta justitiei.

Evident, in toti acesti ani, desi se stia despre protocoala, sclavii au tacut ca „porcii’n cucuruz”.

Acum, dupa 10 ani, s-a dezvaluit public ca exista protocoale. Asta in timp ce Romania era „monitorizata, cooperata si verificata”.

Ei, inlocuiti acum Romania si Iranul, protocoalele astea cu bombe atomice iar „expertii MCV” cu „expertii” care merg sa verifice Iranul daca are bomba.

Aici se ajunge cand ai lideri europeni de paie, niste papagali preocupati numai de aparente in media, nu de rezolvarea problemelor de fond.

A fost cea mai buna solutia lui Trump de a iesi din intelegerea cu Iranul? Vom vedea in timp. Dar clar nu poate fi mai rea decat optiunea de acum care permite Iranului sa aiba bomba atomica.

sursa: Chris Terhes

Un gând despre “Stiti cum e faza cu acordul nuclear cu Iranul?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s