Al doilea portbagaj pentru masina ta

S-a intamplat vre-odata sa trebuiasca sa plecati intr-o vacanta cu familia si sa nu aveti suficient spatiu in portbagaj pentru bagaje, fiind nevoiti membrii familiei sa stea in spate inghesuiti de bagaje ? Confortul este foarte important, mai ales atunci cand este vorba de o calatorie de lunga durata. De aceea venim in ajutorul vostru cu o idee utila si practica! Cutiile portbagaj de la Auto Soft sunt solutia perfecta !

Rolul unei cutii portbagaj este de a suplimenta spatiul pentru depozitarea bagajelor in cazul in care nu aveti o masina foarte spatioasa . Aceste cutii portbagaj se fixeaza foarte usor de plafonul autoturismului dumneavoastra prin intermediul unor bare transversale.

Sunt foarte rezistente, fiind proiectate sa protejeze bunurile aflate inauntru de intemperiile vremii, temperaturi extreme, praf si umezeala .

In functie de dimensiuni, acestea pot cantari intre 10 si 25 de kg si se pot incarca cu maxim 75 kg . Au o forma aerodinamica, creata special pentru a nu ingreuna prea mult manevrabilitatea masinii, desi soferii trebuie sa tina cont ca au o greutate in plus amplasata pe masina si trebuie sa isi adapteze stilul de condus  . Producatorii de cutii portbagaj nu recomanda depasirea vitezei de 130 km/ h atunci cand aceasta este montata pe masina .

Un alt factor caruia trebuie sa ii acordam maxima atentie este ca atunci cand avem cutia portbagaj montata pe autovehicul trebuie sa tinem cont neaparat ca masa totala a acesteia, respectiv: greutate cutie + greutate incarcatura + greutate bare transversale, sa nu depaseasca sarcina maxima pe care o indica producatorul autoturismului.

Atunci cand alegem o cutie portbagaj, trebuie de asemenea sa alegem si niste bare transversale portbagaj compatibile cu autoturismul pe care il detinem.

Indiferent de producator, toate cutiile portbagaj sunt echipate cu sisteme de prindere sigure si cu un set de chingi pentru fixarea obiectelor in interiorul acestora.

In concluzie, daca sunteti amator de calatorii lungi sau aveti o familie numeroasa si aveti nevoie de spatiu in plus, o cutie portbagaj este cea mai buna si practica solutie.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s