Cum sa ne ingrijim dantura corespunzator?

In articolul acesta o sa vorbim despre sanatatea orala, despre cat de important este sa avem grija de dantura noastra, dar si cat de mult conteaza sa avem intotdeauna un zambet stralucitor ce ne va da incredere in noi.

 

Se poate observa cu ochiul liber cat de bine completeaza o tinuta, un zambet curat si stralucitor.

 

De aceea este recomandat sa mergem la un control intr-un unul din cabinetele de stomatologie.

o data la 6 luni sau macar o data pe an.

 

O vizita la un astfel de cabinet, nu ne costa foarte mult, in plus sunt cabinete care nu percep nici un cost pentru o simpla consultatie.

 

De asemenea ideal ar fi sa gasim un cabinet stomatologic unde sa mergem de fiecare data, sa avem propriul nostru medic stomatolog care ne va efectua de-a lungul anilor un istoric medical.

 

Avand un istoric medical, va fi mult mai usor sa avem grija de dantura noastra, totodata ne vom familiariza cu mediul respectiv si vom dezvolta o frumoasa legatura de prietenie medic – pacient!

 

Pentru a avea o dantura sanatoasa, este de preferat sa avem si cate un detartraj macar o data pe an, medicii recomanda si o data la 6 luni, avand in vedere depunerile de tartru care sunt din ce in ce mai vizibile si mai dense in special la fumatori.

 

Depunerile de tartru sunt niste reziduri alimentare ce nu pot fi indepartate la periaj, raman intre dinti de-a lungul timpului si se formeaza asa zisul tartru care este un inamic de temut al dintilor nostri.

Uneori aceste depuneri pot avea ca si rezultat sangerarea, ceea ce nu este deloc bine pentru dantura noastra.

 

Pentru a preveni depunerile de tartru ar trebui sa acordam o atentie sporita igienei dentare.

 

Un alt aspect important in ceea ce priveste ingrijirea danturii ar fi corectarea acesteia in cazul in care este nevoie, putem sa apelam cu incredere acum la aplicarea unui aparat dentar .

care va avea menirea de a corecta dantura.

 

Acum putem sa aratam bine si cu un astfel de aparat, deoarece am evoluat foarte mult, iar aparatele dentare sunt foarte frumoase si le putem gasi pe diferite modele.

 

Dragii mei apelati cu incredere la serviciile oferite de cabinetele stomatologice, mergeti regulat la stomatolog daca va doriti o dantura sanatoasa!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s