Onorează-ți viața.

Ai venit pe lume ca să te bucuri de acest minunat dar al vieții, să te însoțești în călătoria ta de oameni care să te inspire și alături de care să poți să-ți exprimi autenticitatea; să înveți, să experimentezi, să creezi, să evoluezi și să îți lași amprenta asupra lumii în care trăim cu toții prin ceea ce ești, prin ceea ce gândești și prin ceea ce faci.

Onorează-ți viața, fii recunoscător atât pentru clipele de fericire cât și pentru obstacolele care ți-au apărut în cale și care te-au făcut mai puternic și mai înțelept odată ce le-ai depășit, respectă-i pe cei din jurul tău, chiar dacă nu îi placi, chiar dacă trăiesc sau gândesc diferit de tine.

Onorează-ți ființa, ai încredere în tine, vorbește-ți frumos, dă-ți voie să visezi, preia controlul asupra gândurilor și emoțiilor tale, fă-ți planuri de viitor și urmează-le cu disciplină și perseverență.

Nu uita să te relaxezi, să citești, să te bucuri de natură ocrotind-o, să ai grijă de animale, să fii om cu oamenii din jurul tău.

Construiește în loc de a distruge, înțelege în loc de a bârfi, schimbă ce poți schimba în loc de a pleca capul și a te resemna, îndrăznește în loc de a te teme, fii binevoitor în loc de a fi răutăcios, dăruiește în loc de a te lăcomi, muncește în loc de a invidia, observă în loc de a critica, dezvoltă-te în loc de a urî.

Fii un om luminos și puternic, un exemplu de urmat pentru cei din jur. Urmează-ți calea, ascultă-ți adevărul interior și bucură-te de viață!

Sărbători Pascale fericite va doresc!

 

4 gânduri despre “Onorează-ți viața.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s