Corturile pentru evenimente

 Guests posts-ul de azi se refera la corturi pentru evenimente. Habar nu am cati dintre voi ati observat, in ultimii ani, faptul ca s-a dezvoltat o adevarata afacere cu organizarea de diferite evenimente, prin inchirierea de localuri, pentru desfasurarea lor. Ca-i nunta, botez, zi aniversare, cununie, logodna, etc. lumea prefera sa apeleze la firme, pentru organizarea de evenimente. De ceva vreme lumea prefera ca evenimentul (petrecerea ) sa aiba loc aproape de natura.
O sa fac o mica paranteza si am sa va spun ca: Un amic ma intreba, vazand o reclama, la ce iti poate fi de folos, un cort? Simplu, i-am raspuns! Poti face o nunta la cort .

 

Sa revin! Cu siguranta ati citit bine, corturile pentru evenimente, nu-i vorba de cele pe care le luam la munte, ci sunt speciale, cum vedeti si in fotografia alaturata! Dom-uri, sunt corturi incapatoare, rezista cu brio la intemperii, iar atmosfera care se creaza in interiorul acestuia este identica cu cea dintr-un local ( restaurant).
Stiu ca pentru unii poate parea ciudat, dar multi care „blamau” in urma cu ceva vreme, nuntile la cort, cele care aveau loc in mijlocul strazii, acum adora acest trend. E adevarat, exista o mare diferenta, cortul este amplasat intr-un loc deosebit, mirific, as zice. De obicei, in gradina unui palat, in apropierea unei paduri sau alte asemenea locuri special amenajate. Unde mai pui ca la un asemenea eveniment ai posibilitatea lansarii de lampioane si focuri de artificii.

Cu siguranta ca nu trebuie sa cumperi un astfel de cort pentru a organiza, la tine acasa un eveniment. Desigur, daca si curtea iti permite. Exista multe variante disponibile pentru inchiriat, in functie de bugetul de care dispuneti.
O varianta buna sunt Dom-urile, pentru flexibilitatea lor, pot fi amplasate in orice loc si ce e cel mai important, nu este nevoie de vreo autorizatie pentru amplasarea lui. Pot fi amplasate atat in spatiile interioare cat si in cele exterioare!
Mai trebuie mentionata ca acestea nu sunt doar simple corturi, ci sunt un element deosebit pentru o petrecere, putand fi chiar atractia evenimentului in sine. Unde mai punem ca ele sunt si prietenoase cu mediul, pentru ca transportul nu implica masini mari.

In concluzie, petrecerea-evenimentul, poate fi organizat intr-un cort beneficiind de aceleasi conditii ca la un restaurant.

 

Spune ceva: