Feerie cu acoperis pliabil

 

Pavilion  decapotabil? Este o idee fantastica! La ce ar servi? Sa ne punem imaginatia la incercare! Imaginati-va o cerere in casatorie, in gradina casei plina ochi de flori! Acoperisul pliabil este tras suficient ca luna si stelele sa va fie martore in clipa aceea solemna, in care tu ingenunchezi si rostesti declaratia urmata de cerere, iar ea spune cu ochii umeziti de fericire: „Da”.

Pavilionul Montevideo cu acoperis pliabil 3x4m Tarrington House de la Tarrington House va va permite sa descoperiti farmecul noptii inalte, inalte de tot. O alta strategie? Din copacul sub care se afla pavilionul, cineva sa arunce petale de trandafiri, inimioare sau baloane colorate umflate multe, multe de tot. Unele sa pluteasca in vazduh, purtate de vand, altele sa cada in locul in care are loc solemnul eveniment.

Si petrecerile pentru copii vor fi spectaculoase intr-un astfel de pavilion, fiindca se vor simti ca intr-un Planetariu vazand ca au bolta instelata ca acoperis.

In afara de atmosfera de poveste pe care o intretine, pavilionul prezentat mai sus isi merita toti banii (in prezent costa 2199 de lei, cu 300 de lei mai putin), iata ce il recomanda:

-suprafata mare pe care este capabil sa o protejeze de ploaie, vant si razele solare. Aici incape lejer un pat imens in care proprietarul poate dormi linistit sau mese cu scaune unde se poate servi preparate facute la gratarul cumparat tot din magazinul online Dwyn.ro.

-cei doi pereti laterali care asigura protectie, dar si intimitate. Pavilionul poate fi asezat cu peretii catre zonele vizibile de catre trecatori sa poti sta imbracat lejer, sa te desfasori in voie in el ca intr-o casa.

-materialele usoare si ultrarezistente din care este facut: poliester si material textil rezistent la soare si impermeabil.

Reprezentantii magazinului sunt comercianti intelegatori si ofera numeroase bonusuri si facilitati clientilor. Iata motivele pentru care va recomand sa nu comandati din alta parte decat de la ei:

-reduceri substantiale de preturi de la 17-30 % din costul initial

-plata in rate a produselor utile, dar care au costuri mai ridicate. Cine  nu si-ar dori un aparat de curatat complet si aspirator si curatatot cu apa si detergent sau aburi? Acum il puteti avea fiindca sunteti ajutati de doua ori de catre magazin: prima data prin reducerea de pret si a doua oara prin sistemul de achitare in rate al produsului.

-asigurarea transportului pana la domiciliul clientilor si tinerea acestora la curent cu stadiul comenzii.

-puncte de fidelitate oferite la cumpararea unui produs, dar si la evaluarea activitatii magazinului si a calitatii marfurilor cumparate.

Un pavilion cu acoperis pliabil, cu acoperis rotund sau dreptunghiular, in functie de gusturile cumparatorilor, reprezinta o comoara la casa omului. Gandeste-te ca in orice moment ai asigurat un loc pregatit de primirea musafirilor.

Un gând despre “Feerie cu acoperis pliabil

Spune ceva: