Gabriel Comanescu, antreprenor roman de succes

Gabriel Comanescu, antreprenor roman de succes

Omul de afaceri Gabriel Valentin Comanesc aflat pe locul 6 in clasamentul celor mai bogati romani, intocmit de cunoscuta revista Forbes, detine 90 % din actiunile Grup Servicii Petroliere. GSP Gabriel Comanescu, pe langa afacerile de succes, ale companiei sale, derulate in Romania, are in derulare contracte in Nigeria si Egipt.

„Vom intra într-un contract de construcţii şi foraj offshore pentru gaze în Nigeria” declara in 2016, Gabriel Valentin Comanescu, CEO la GSP.

Valoarea contractului din Nigeria este confidential, dar analistii din piata spun ca valoarea contractului din Nigeria, depaseste ca si valoare, con­tractul pe care Grup Servicii Petroliere, il are cu Gazprom. In acest moment contractul din Nigeria este, ca valoare, unul din cele mai mari contracte din Africa.

„Ne-am bătut cu cei mai mari din industrie, dar avantajul de a lucra cu o firmă ca a noastră este lipsa de biro­craţie“, a declarat Gabriel Comanescu, pentru Ziarul Financiar.

Omul de afaceri Gabriel Valentin Comanescu, este printre cei mai discreti antreprenori locali. Cu o avere estimata de cei de la Forbes, la 500 de milioane de euro, Gabriel Valentin Comanescu, este absolvent al Academiei Navala Mircea cel Bătrân.

Gabriel Comanescu si-a inceput afacerile cu petrol in anul 1999, pana atunci a lucrat in marina comerciala, la Romline. Azi, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante, firma administrata de Comanescu, Grup Servicii Petroliere, a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 934 de milioane de lei si cu 325 de salariati.

Grup Servicii Petroliere, conform informatiilor din revista economica Capital, va efectua foraje in Marea Neagra, pentru compania americana Black Sea Oil & Gas. Acest fapt arata increderea pe care o au mari jucatori de pe piata resurselor, in antreprenorul constantean si firma sa.

Black Sea Oil&Gas, este unul din cele trei mari companii concesionare de perimetre gazeifere, din Marea Neagra. Previziunile facute de specialistii acestei companii arata ca incepand cu vara anului 2019, vor fi livrate catre Sistemul National de Transport (SNT), primele gaze naturale de pe platforma continentala a Mării Negre. Black Sea Oil & Gas a facut demersurile pentru conectare la SNT, cu data de 1 iulie 2019.

Gabriel Valentin Comanescu, CEO la GSP, este un exemplu de antreprenor local care a reusit.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s