Gazduiesc: Ursula Yvone Sandner

Nu cersi niciodata iubirea cuiva. Nu te umili pentru atentia, afectiunea, timpul cuiva. Nu-i cere cuiva sa stea in viata ta daca acea persoana iti arata ca nu isi doreste asta.

Nu fi dispus sa faci compromisuri, sa te schimbi, sa faci sacrificii, sa renunti la tine si la valorile tale doar pentru a tine pe cineva in viata ta.

Cand cineva se indeparteaza de tine, accepta asta cu demnitate. Pentru ca aproape nimic nu este mai degradant pentru om decat sa cerseasca, in genunchi, ca un alt om sa faca parte din viata sa. Asta denota lipsa de pretuire, respect si stima de sine. Iar daca nu le ai, cum ar putea altcineva sa te pretuiasca si sa isi doreasca sa fie cu tine?

Atunci cand cersesti arati ca tu, tie insuti, nu iti esti suficient. Esti dependent, la fel ca un dependent de droguri. Adica ca o fiinta fragila care are nevoie de ancore, mai mult sau mai putin nocive, de care sa se agate pentru a-si trai viata.

Inceteaza sa te mai injosesti. Ridica-te, indreapta-ti coloana vertebrala, asuma-te pe tine insuti si viata ta. Investeste in tine, imbogateste-ti personalitatea, da un sens vietii tale. Pentru ca atunci cand vei fi mandru de tine, vei ramane mereu demn si nu vei mai accepta in viata ta decat acele persoane care vin cu bratele deschise in intampinarea ta.

Implinirea si bucuria de a trai nu vin din alte persoane (ele doar iti desavarsesc fericirea), ci din abilitatea ta de a da un scop vietii tale.

sursa articolului: Ursula Sandner

Un gând despre “Gazduiesc: Ursula Yvone Sandner

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s