Apartamente 3 camere in Bucuresti

Piata imobiliara, prima casa, apartamente de vanzare Bucuresti 3 camere

M7cAm avut o discutie cu o veche cunostinta de a mea! Era in cautarea unei locuinte. Un apartament isi doreste! El, cunostinta sta cu prietena lui, la parintii acesteia, iar eu, prieten vechi i-am prezentat varianta de apartament 3 camere in Citta Residential Park. Cam asta-i, pe scurt situatia lor, in acest moment!
Nu stiu de ce, dar foarte multe cunostinte au impresia ca m-as pricepe la toate si ca pot/trebuie sa ii sfatuiesc in toate domeniile.

La un moment dat al discutiei, chiar m-au rugat sa merg cu ei sa vizitam vreo doua apartamente de vanzare Bucuresti cu 3 camere si-o garsoniera. Fireste, ca am refuzat intr-un mod politicos, dar curiozitatea m-a impins sa-l intreb ieri, de pret si cum a fost.
Cica a mers enorm, a ajuns la cele trei locuinte si inca nu a luat o decizie. Garsoniera care era mai convenabila, cica s-ar fi dat.
Ups! Cica e criza, dar apartamentele cu 3 camere de vanzare, se pare ca mai misca. Pai, oamenii au nevoie de un acoperis deasupra capului, iar din ce am mai citit si eu capitala, ramane un fel de El-Dorado pentru tineri, care migreaza din provincie in cautarea unui job bine platit!
Sa va zic, acum, ceva vreme cunostinta asta a mea a vrut sa faca un imprumut pe programul asta celebru: Prima Casa. Au renuntat, datorita birocratiei bancare. Habar n-am, de ce? Eu stiam ca s-a vorbit si scris foarte mult pe seama acestui program.
Acum ca tot am adus in discutie acest subiect, voi, cititori acestui blog, ce fel de imobil preferati, nou sau vechi?
Eu, zic ca trebuie luate in considerare cateva criterii, printre care cel al mobilitati. Sa zicem ca-i o locuinta in centrul orasului, sigur acolo sunt imobile vechi. Majoritatea covarsitoare. Bun! In centrul orasului ai la dispozitie mijloacele de transport. Ma refer la Bucuresti, desigur! Daca alegi o locuinta la marginea orasului, musai iti trebuie o masina. Pe unii nu-i prea deranjeaza, dar pe altii cam da. Tot la categoria costuri intra si intretinerea si impozitul locuintei. Sa nu va mai spun si de pret.

Hai, ca v-am cam incurcat? Hai, sa simplific:

1. Unii le prefera pe cele noi, mai ales dupa scandalurile din ultima vreme, nu mai au incredere ca cele construite inainte de cutremurul cel mare, vor rezista la unul nou!
2. Linistea.Asta-i un argument clar in favoarea celor noi construite la marginea orasului. Daca ma gandesc bine, marii bogatasi ai patriei, nu stau in centru, ci prin Pipera, Baneasca, etc.
3. Pretul. Eiii… aici lucrurile au evoluat. Uitandu-ma pe site-ul nuscocitta.ro, pe oferta de apartamente 3 camere, preturile sunt cam la fel.
4. Impozitul; ei da, aici e o problema! In centru platesti mai mult, dar intretinerea e destul de mare si la cele noi.
5. Din punct de vedere al sigurantei, zic ca in centru e mai bine. S-ar putea sa gresesc!:) Daca-i asa sa-mi spuneti!
Vedeti voi, acum de cate chestii te lovesti, atunci cand vrei sa-ti iei o locuinta. Acum intelegeti de ce m-am ferit sa dau sfaturi amicului meu.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s