Magazin cu costume barbati slim

Photo By ZiaVey Photography (www.ziavey.ro)Dintre site-urile pe care le-am vizitat in ultima vreme mi-a atras atentia: gentlemenscorner.ro. Nu e prima oara cand scriu despre aceste site-uri (de fapt magazine online care comercializeaza: costume barbati slim fit) si nici nu e ultima oara cand voi scrie. In opinia mea, dupa magazinele de electronice si electrocasnice, cele cu imbracaminte se claseaza pe locul al doilea. Asta din punct de vedere al numarului de magazine prezente in online-ul romanesc. Ca la ele ne referim acum.

Site-ul pe care l-am mentionat mai sus, mi-a atrast atentia datorita pagini de pe facebook. Acesta activeaza pe nisa: magazine online haine. Asta inseamna ca echipa care se ocupa de promovare, isi face foarte bine treaba.

In al doilea rand, sunt produse: camasi barbatesti, pantofi, accesorii pentru barbati. Din punct de vedere al utilizatorului (de mine e vorba), site-ul e accesibil mai multor persoane … si, acesta constituie un mare avantaj … mai multi clienti, mai multe produse vandute, un profit mai mare. Asta se poate vedea si din traficul pe care il inregistreaza acest site. Ca si cifra de afaceri n-am informatii:)

Sa va mai descriu si alte avantaje ale site-ului ului:

1. Este bine realizat, categoriile sunt clare si foarte precise.

2. Sunt reduceri! FOARTE MULTE in aceasta perioada cu ajutorul unui GIFT VOUCHER. Un astfel de exemplu il gasiti la categoria: Cadouri Barbati

3. Incarcarea e una rapida.

4. Ca si proiect, acest magazin arata foarte bine. Design-ul e placut!

Si totusi exista un dezavantaj. Pe asta l-am observat eu…

1. Asa cum am mai vazut si pe alte site-uri ( magazine online), nu se poate face plata din contul paypal …Paypal e un avantaj! De ce il consider un avantaj. Simpu! Deoarece e cea mai sigura, cea mai rapida si cea mai simpla modalitate de plata.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi minunata!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s