Saash.ro, magazinul designerilor romani

Saash.ro, magazinul designerilor romani

Asadar, ati auzit Saash. Nu, nu este vorba de vreun concurs moda prezentat de tinere geanta-distressed-crocodomnisoare, care sa va prezinte vreo tinuta vestimentara. Desi, ceva legatura ar avea…cu moda prin imbracamintea pe care o putezti vedea. Hai, ca acum v-ati dat seama ca e vorba de un magazin online, Saash.ro, ce vinde imbracaminte de calitate. Nu secon-hand! Nu ca as avea ceva impotriva imbracamintii secand-hand. Dar, cu incaltamintea, da! Nu o recomand pe cea second-hand! Dar, nu asta-i subiectul discutie despre Saash.ro! Magazinul de haine online si genti, create de designeri romani, pentru doamne si domnisoare. Domnii pot sa mai astepte! Chiar si fac aici o paranteza. Eu tot navigand prin online am descoperit multe magazine care vand articole destinate doamnelor si domnisoarelor. Pai, noua barbatilor nu ne trebuie imbracaminte, incaltaminte, etc. Ce noi nu putem sa cumparam din online? Sau articolele pentru doamne se cearta in magazin cu cele pentru domni. Nu pot sta pe acelasi raft! Ma gandesc si inchei paranteza!

Am intrat pe pagina Despre noi si ce credeti ca am descoperit?

Pe site-ul Saash.ro, toate creatiile sunt semnate de designeri romani care vor sa contureze intocmai imaginea pe care si-o doreste o doamna. Tinutele sunt elegante exprimand bunul gust si rafinament.

Materialele sunt de calitate, designul este adaptat la noile tendinte si au acea nota de originalitate foarte importanta, de altfel.

De ce sa alegi Saash.ro
Pe site-ul celor de la Saash.ro, gasiti multe genti. De la cele mai obisnuite modele, precum sunt gentile de umar, pana la gentile in stil shopper. Designeri romani, prezinta, de asemenea, gentile cu manere scurte, stil retro, aflate acum la moda.

Designeri romani preferati ii puteti cauta pe pagina speciala dupa ordinea litererelor din alfabet. Dai click pe numele designerului preferat si vezi ce produse are expuse spre vanzare pe Saash.

Cadouri. Exista o pagina care va poate da si idei pentru un cadou. De pe respectiva pagina am ales si eu fotografia cu geanta maro, din piele naturala.

Asadar, doamnelor si domisoarelor va invit sa vedeti aceste genti de la saash, care sigur se vor potrivi cu una din tinutele voastre!

Spune ceva: