Animalele salbatice in mediul natural

Dacă chiar vrem să avem o societate în care oamenii trăiesc în armonie cu natura avem nevoie nu avem nevoie doar de oamenii care deja se gândesc zilnic la natură și la impactul lor, ci de toată lumea
.
În ultimele zile am auzit și voci care spuneau că una dintre puținele ocazii pentru copii lor să vadă animale sălbatice era circul.
Deși nu cred în impactul educativ a vizitării unor animale sălbatice ținute în spații înguste, manifestând un comportament diferit de animalele din natură, înțeleg nevoie și dorința copiilor de a fi în contact cu natura.
Ca să venim în întâmpinarea acestei necesități, ne-am gândit la o modalitate de a aduce animalele din natură la copii, fără ca să cauzăm suferință și am găsit o soluție.
În cursul acestui an WWF România va face filmări de Virtual Reality în Orfelinatul Ursuleților din Munții Hășmaș și la zimbrii liberi din Munții Țarcu și va organiza evenimente de vizionare pentru copii.
În acest fel copii vor putea vedea animale sălbatice în mediul lor natural, într-o experiență foarte similară cu cea reală.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s