Plicuri de la papetarie

1510Pot sa va marturisesc fara probleme ce eu am un loc special in casa, unde tin lucrurile foarte importante, actele locuintei, ale terenurilor… chestii de genul asta. Si, pentru ca sunt o persoana ordonata le am asezate in dosare de plastic, iar chitantele cu plata taxelor si impozitelor le tin in plicuri, cumparate de la o papetarie.

Acum sa nu va inchipuiti ca pe birou e la fel, acolo e o dezordine neplacuta uneori, dar spre surpriza mea gasesc tot timpul ce am nevoie. Daca pentru acte am un loc intr-un un dulap special cu actele importante sau alte chestii de genul asta, pentru chitantele cu plata utilitatilor nu am asa ceva. Si, asta deoarece nu le tin mai mult de doua luni. Dupa care, fireste, le arunc…
Eu nu prea tin cont de chitantele astea, mai ales ca plata o fac lunar. Cu toate astea, m-am gandit ca imi trebuie, in viitorul apropiat sa le pun intr-o cutie speciala de arhivare pe care sa o inchid usor si o pun intr-un loc, pentru a sti de ea atunci cand am nevoie. Asta e cel mai usor mod, cred eu, daca vrei sa iei ceva, sa stii ca ai toate lucruri arhivate in plicuri sau dosare din plastic, intr-un singur loc. Asa imi va fi cel mai usor sa caut un act !

Acum, ca in curand va sosi primavara vreau sa va zic ceva legat de curatenie! Pe vremuri, oamenii de la tara, considerau curatenia in casa, ca pe ceva sfant. Oamenii astia aveau un cult al curateniei, deoarece era datorata si legata, de multe ori unei sarbatori religioase. Nu stiu daca era vorba si de o supersitie, dar de Paste si Craciun se facea curatenie generala!
Si, sa revin la tema articolului si, sa fac legatura cu el: acum nu mai poti face curatenie in functie de nu stiu care sarbatoare religioasa, acum daca trece o saptamana te ingropi in fel de fel de chitante, pet-uri, ambalaje mici si mari… Desigur, ca nu trebuie sa te faci de ras daca vine vreo amica pe la tine, de aceea intretinerea curateniei, arhivarea permanenta a chitantelor si actelor devine o activitate non-stop zic.
Asadar, zic ca ar fi bine sa arunci un ochi si pe site-ul celor de la zenon.ro, poate cu ajutorul acestor panouri de pluta, iti vei usura un pic treaba!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s