Securitatea it. Securitatea datelor

Securitatea it. Securitatea datelor

poza-1-devirusare-calculator_virus-cryptolocker Nu stiu daca firmele romanesti fac investitii in securitatea it. Nu am date despre investitiile acestora, dar voi vorbi despre acest subiect. De aceea, pentru a dispune de un sistem de securitate it, nu este suficient sa dispui doar de tehnologie. Sunt studii care spun ca aproximativ 90% din probleme nu sunt datorate tehnologiei, ci modului de instalare si configurare.
In multe situatii, procedurile de administrare si utilizare nici nu exista.

Securitatea datelor. Instalare firewall.

Orice server trebuie sa detina caracteristici de protectie a datelor si de recuperarea lor. Principala problema reprezentand-o protectia si recuperarea fisierelor de date. In consecinta, la anumite intervale de timp trebuie efectuat un backup.
Este foarte important ca in orice moment sa avem un backup curat, pentru a recupera datele distruse.
Backup-ul poate fi salvat pe un CD sau chiar pe un disc, depinde de preferintele fiecaruia.
Asadar, nimeni nu se poate astepta ca un sistem a carui instalare si configurare nu a fost facuta corect si nici nu se respecta procedurile, sa fie un sistem sigur.

Securitatea it trebuie sa fie parte a sistemului. De un sistem sigur se poate beneficia numai daca este unul bine proiectat, utilizat si, de asemenea, bine administrat.

De ce sa alegi securitatea datelor si instalare firewall de la FixMyPC

1. FixMyPC, ofera solutii IT complete pentru institutii si persoane juridice.

2. Daca veti apela la FixMyPC, instalare, configurare si testare echipamentelor de hardware si software, vor fi securizate.

3. Au experienta, fiind activi in aceasta piata, din anul 2008. Mai multe informatii despre securitate it si oferte gasiti pe site-ul: fixmypc.ro.

Pentru companii si institutii publice, securitatea IT si securitatea datelor trebuie sa constituie obiectivul major. Stocarea datelor din contabilitate, bugete, proiecte, etc, poate deveni vulnerabila datorita atacurilor cibernetice, ceea ce reprezinta un risc major pentru orice afacere.
Odata ce tehnologia avanseaza si securitatea IT trebuie sa fie mai sigura. Acest fapt se poate realiza doar achizitionand serviciul de securitate IT, de la o firma specializata.

PS. FixMyPC nu este un service de calculatoare. FixMyPC este o companie care are clienti firme si institutii publice din Romania. FixMyPC, nu presteaza servicii pentru persoane fizice.

Un gând despre “Securitatea it. Securitatea datelor

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s