Nu fumează, dom’le!

În microbuz, aglomerație mare, toți navetiștii înghesuiți la final de zi, îmbrățișându-se forțat, aleatoriu. Cu toate astea, șoferul mai oprește pe traseu, să mai încarce câteva suflete.
– Unde ne mai bagi, nene?
Șoferul nu are nicio reacție.
– Păi da, nu zice nimic.
– Așa face ăsta mereu. Se face că n-aude.
– Ei, n-aude?! Aude, dar e nesimțit. Ăsta e foarte nesimțit. Și mai și fumează. Dacă și-aprinde țigara, chiar mă enervez. Nu fuma, dom’le, că ne sufocăm aici! Nu fuma, n-auzi?
– Cum să fumezi, dom’le, în mașină? S-a dat și lege, nu știi? E ilegal să fumezi în mijloace de transport! S-a interzis!
– Ce face, doamnă, fumează? întreabă cineva pe o femeie care stătea chiar lângă el.
Nu fumează, dom’le!
– Foarte bine!

Reclame

5 gânduri despre “Nu fumează, dom’le!

  1. stef

    ce-i ciudat e ca atunci cand m-am urcat in taxi chiar ma gandeam cum sa fac rost de o tigara. Oricum si mie mi se pare o atitudine mizerabila sa intre guvernu cu bocancii peste concediul tau cu nevasta la restaurant la sinaia, spritz, vin alb cu borsecutz, muzica buna, cefuta, muraturi cartofi pai, mai o bataie din palme pe ritm, mai o impacare cu sine efemera, un pipic, te intorci pe 2 carari vezi umerii dolofani ai nevestei tale centagenare, le pui gand rau iti vine zambetu pe buze, bam! bagi mana la kent lung puf puf lookin cool tonight it’s party time, ii faci semne din privire, te uiti intens ca un jet de pipi care vrea sa topeasca o bucata de gheata, ei ii e rusina fiindca se raporteaza la oameni din capul ei care o judeca si te mustreaza te superi mai aprinzi o tigara mai o bataie din palme, carpe diem. chiar pot sa empatizez. jos guvernu!

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s