Cu autocarul de la Bucuresti la Constanta

Cu autocarul de la Bucuresti la Constanta

1805_0_1253864300

Nu stiu cum procedati voi, dar eu am sa va spun cum am procedat eu ca sa ajung la Constanta, saptamana trecuta, renuntand la autoturismul personal. Am apelat la Eurolines, firma ce asigura trasnport autocar Bucuresti Constanta. Rezervarea biletului nu a durat mai mult de 5 minute. A fost o experienta placuta, pentru faptul ca exista conexiune WIFI.

Nu am mers niciodata cu autocarul pe o cursa interna. Pe curse externe, gen Madrid, am fost si chiar, daca a fost un drum obositor lucrurile au decurs normal.

Acum, sigur va veti intreba, ce caut eu, la mare pe o asemenea vreme? M-am dus …ce sa mai ma lungesc discutia, pentru ca iubesc marea. Fie vara, fie iarna imi place marea si fiindu-mi dor de ea m-am hotarit s-o vizitez intr-un weekend!

Marea, in weekendul trecut am regasit-o linistita si nu mi-am putut decat imagina cum a fost cand stabilopozi au fost plini de gheata!

Autocar Bucuresti -Constanta

Cand m-am dat jos din autocar am parcurs distanta pana la plaja intr-un suflet. Pe nisipul fin alerga un caine! N-am facut poze, dar am fost placut impresionat de combinatia apa-nisip. Intr-un tarziu am „cules” cateva scoici, pentru ca imi lipseau din colectie si mi-am promis ca la inceputul verii, ma voi intoarce, cel puti intr-un weekend.

Pentru unii poate fi de necrezut cata energie si forta iti da o singura plimbare, la mare.

Marea iarna are farmecul acela irezistibil, in ciuda vremi si a anotimpului, iar Marea Neagra, pentru ca e a noastra, are cu atat mai mult farmec.

Poate ca unii dintre voi, va mai amintiti, ca nul trecut, ziceam ca nu imi pot imagina un an in care sa nu vad marea! Asa ca, saptamana trecuta a fost prima mea „vizita” pe anul acesta (2016), la mare si-a fost super! Deja imi fac planuri pentru urmatoarea vizita! ca va fi cu autocarul sau cu masina personala, voi vedea! Pentru ca doresc, in primul rand, sa ma plimb in voie.

Acum, va intreb si pe voi: Mergeti iarna la mare? Va place marea, iarna?

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi minunata!

 

 

Un gând despre “Cu autocarul de la Bucuresti la Constanta

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s