Operatie estetica la nas

Rinoplastia- operatie estetica la nas

download

Operatia estetica efectuata la nas se numeste rinoplastie. Daca nu crezi, afla ce inseamna o operatie de rinoplastie aici.
Si pentru ca am amintit de „operatie estetica la nas”, acum sa discutam lucruri pur feminine, ca de exemplu operatiile estice. Desi sunt un adept al naturaletii si a proverbului latin: „mens sana in corpore sano”, sunt cazuri in care o femeie trebuie sa apeleze la aceste operatii pentru a repara sau corecta anumite discordante grave ale corpului. Si daca tot sunt obligatorii, ma gandesc ca este bine sa se apeleze la cei mai buni specialisti in domeniu.

Unele dintre probleme sunt din nastere, altele au fost „dobandite” de-a lungul vietii. De aceea cred ca nu-i deloc usor, pentru o femeie sa apeleze la chirurgia estetica.

Care ar fi motivele pentru care o femeie ar apela la o rinoplastie ( operatie estetica la nas)

Motivele tin in primul rand tin de aspect, in opinia mea.
In practica chirurgicala a rinoplastiei, 90% din operatii efectuate sunt rinocorectii. Acest procedeu chirurgical se face aproape zilnic si cu toate acestea, rinoplastia este un subiect dezbatut foarte mult.
Nasul este un organ complex iar  pentru operatie estetica la nas trebuie atentie sporita la detalii. Fiecare nas e diferit, este unic, iar inainte de operatie trebuie facuta o evaluare cu multa atentie. Trebuie vazut de ce nasul arata asa si ce se poate face pentru a corecta. Deci, im primul rand trebuiesc efectuate consultatii amanuntite. Operatia putand fi efectuata in doua moduri: inchisa sau deschisa.

La Clinica Zetta gasiti mai multe explicati pentru fiecare etapa a interventiei chirurgicale si detaliile legate de pret. Un lucru extrem de important, in opinia mea, deoarece trebuie sa vezi si costurile, dar si etapele pe care le vei parcurge atunci cand decizi sa faci o rinoplastie.

Eu consider ca fiecare dintre noi trebuie sa se simta bine in piele lui, iar daca pentru acest fapt e nevoie de operatie estetica la nas, atunci cred ca nimeni n-ar trebui sa ezite.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa va simtiti bine in piele voastra:)

 

Reclame

2 gânduri despre “Operatie estetica la nas

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s