Turismul românesc, poate mai mult

Reprezentanții turismului românesc ( FPTR, Corina Martin Official, Dragos Anastasiu, Federatia Asociaţiilor de Promovare Turistica din România – FAPT, PressTour Fijet Romania),sunt uniți în jurul crezului că România‬ poate mai mult!

Mesajul nostru pentru premierul Dacian Cioloş este simplu: investiți mai mult în turismul românesc și tratați acest sector cu atenția și respectul cuvenit unui domeniu de importanță strategică pentru România.

Îmi doresc foarte mult ca acest demers să nu rămână la stadiul de incipient de declarație publică, ci să producă dezbateri sincere între Guvern și reprezentanții turismului românesc, care să se concretizeze într-o susținere vastă pentru dezvoltarea turismului din România.

Vrem un minister dedicat exclusiv turismului și imaginii de țară, vrem o strategie națională pentru Turism și mai vrem susținere pentru un mediu competitiv și corect în turismul românesc.

Comunicat: FPTR, Corina Martin Official, Dragos Anastasiu, Federatia Asociaţiilor de Promovare Turistica din România – FAPT, PressTour Fijet Romania, Florin Jianu, Organizația Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s