Text de nefumãtor.

Dupã 15 ani în care am fumat zilnic cu cea mai mare și sinceră poftã, mã tot chinui sã scriu primul text de nefumãtor. E așa de horror, cã m-aș apuca de un doctorat pe tema sevrajului. Mi-aș fuma laptopul, dupã un kg de mere care au eșuat lamentabil sã înlocuiascã impulsul de a-mi aprinde o țigarã. 12813944_10153623432239531_987866831255847273_nCare chef mã face sã patrulez ca un leu in cușcã la zoo cãlãrași și sã scormonesc prin arhiva telefonului, de unde sã postez poza asta, ca pretext pentru un rant despre sevraj. Sper sã functioneze neo-superstiția asta care spune cã sharuitul pe facebook îți ia ceva de pe inimã și c-o să mai pot în cele din urmă să scriu și altceva decât mailuri.

Ăsta e secretul – scrii pe  blog si pe FB că mori de sevraj, după care îți ocupi timpul cu comentarii și uiți că voiai să fumezi, dar te faci și că uiți că aveai ceva de făcut.

Reclame

4 gânduri despre “Text de nefumãtor.

  1. eu ar trebui sa tac, ca fumez ca turcu, dar nu ma pot abtine sa dau sfaturi. mie mi-a fost iesit cand am planificat din timp si cand am folosit guma cu nicotina. ajuta la cravinguri in primele zile. dar dupa un an tot m-am reapucat.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s