Oamenii vor sa aiba succes

Multi oameni spun ca isi doresc sa aiba succes sau ca isi doresc mai mult de la viata lor, insa atunci cand este vorba sa depuna efort pentru a obtine ceea ce-si doresc, dau un pas in spate.

Succesul si realizarile remarcabile nu le poti avea peste noapte. Este nevoie de munca, ambitie, perseverenta, efort sustinut, toleranta la frustrare, capacitatea de a trece cu usurinta peste esecuri si multa rezilienta.

Decat sa invidiezi succesul altora, mai bine te-ai gandi cat efort au depus ei ca sa fie unde sunt. Ceea ce sta in spatele succesului nu este dorit si nici invidiat. Insa rezultatul, da. Toti am vrea sa fim in locul unui om de succes, insa nu suntem dispusi sa depunem efortul necesar.

Daca tu te feresti de efort, te multumesti cu putin, iti inabusi visurile si idealurile, nu ai cum sa ai succes si nici realizari remarcabile.

Insa, daca ti-ai invinge lenea, rezistenta la schimbare si, mai ales, convingerile limitative de genul „eu nu pot”, „nu am energie”, „e prea tarziu”, „este imposibil”, „nu am noroc”, etc., si ti-ai concentra toata ambitia si motivatia catre visurile tale, ai deveni cu siguranta un om de succes – indiferent cum arata pentru tine succesul.

Daca vrei sa fii de succes, poti!
Este necesar doar sa fii dispus sa muncesti pentru asta.

Reclame

Un gând despre “Oamenii vor sa aiba succes

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s